Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 13. január 2021

Alicia Keys uvádza vlastnú značku kozmetiky Keys Soulcare

Zoznam známych osobností, ktoré založili vlastnú značku kozmetiky každým dňom rastie. Na trend, ktorý odštartovala Kylie Jenner či jej sestra Kim Kardashian sa postupne chytilo množstvo známych mien od Seleny Gomez cez Lady Gagu aPharella Williamsa až po Millie Bobbie Brown.

Alicia Keys uvádza vlastnú značku kozmetiky Keys Soulcare

Zoznam známych osobností, ktoré založili vlastnú značku kozmetiky každým dňom rastie. Na trend, ktorý odštartovala Kylie Jenner či jej sestra Kim Kardashian sa postupne chytilo množstvo známych mien od Seleny Gomez cez Lady Gagu a Pharella Williamsa až po Millie Bobbie Brown. Jednou z najnovších celebritných značiek kozmetiky je Soulcare, ktorú založila speváčka Alicia Keys.

Známa speváčka v roku 2016 vyhlásila, že končí s make-upom. Bola jednou z prvých známych osobností, ktoré sa odvážili ukázať svoju tvár bez vrstiev líčidiel pokojne aj na najprestížnejšom červenom koberci. S bezchybnou pleťou, ktorá si však môže dopriať tie najluxusnejšie kozmetické produkty a ošetrenia sa takýto krok robí samozrejme omnoho lepšie. Alicia však v niekoľkých rozhovoroch prezradila, že prepracovať sa k pleti, s ktorou by bola spokojná nebolo ani pre ňu jednoduché a počas rokov sa musela zmieriť s problematickou pleťou. Dlho hľadala to, čo jej sedí, no keď to našla, rozhodla sa s tým podeliť so zvyškom sveta.

Screenshot 2021 01 13 at 12.01.32

Alicia sa aj z tohto dôvodu rozhodla, že vytvorí vlastnú značku, ktorá bude cruelty-free a clean, s dôrazom na látky, ktoré sú overené a efektívne. Na vývoji kozmetiky spolupracovala viac ako rok s dermatologickou skupinou E.L.F. Piliermi tejto značky sa stali: Telo, Duša, Myseľ a Prepojenie. Oznámenie založenia tejto značky sa síce uskutočnilo už na jeseň roku 2020, no až začiatkom roku 2021 sa dočkáme prvých produktov. Tešiť sa tak môžeme na pleťový krém, cleanser, face roller a sviečku.

Keys SageOatMilkCandle 01 1536x2000  1  3 

Prvý drop, ktorý značka uviedla pozostával zo základných produktov na starostlivosť o pleť aj dušu. Šalviovo-ovsená sviečka poskytujú dokonalé pohladenie duše vďaka svojim bylinným a sladkým tónom. Pleťový krém sa zasa spolieha na overené ingrediencie ako kyselina hyalurónová a bakuchiol, ktoré zabezpečujú nielen dôkladnú hydratáciu, ale aj exfoliáciu a vypnutie pleti. Face roller ukončuje prvý drop a predstavuje dokonalú bodku ku akémukoľvek pleťovému rituálu.

Keys Golden Cleanser 01 1536x2000  Keys Luminous Exfoliator 01 1536x2000  Keys TransformationCream 01 1536x2000 

Pár týždňov po prvom drope sa zase môžeme tešiť na ďalšie produkty vrátane cleanseru, exfoliátoru, pleťovej hmly, masky, balzamu a ďalšieho pleťového krému. Všetky produkty sú dostupné na stránkach keyssoulcare.com s celosvetovým doručením. Alicina kozmetika vyzerá ako jedna z tých precíznejších, navrhnutých s dôrazom na moderné poznatky. Vyskúšate ju?

Keys Comforting Balm 01 1536x2000  Keys Harmony Mask 01 1536x2000  Keys Reviving Aura Mist 01 1536x2000 1 

Foto: archív značky

1317

Súvisiace články