Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 17. december 2020

Ako zhodiť 5 centimetrov za 40 minút?

Znie to ako sci-fi, ale je to realita. Vdnešnom svete môžete schudnúť 5 centimetrov zobvodu už po 40 minútach špecializovanej procedúry.

Ako zhodiť 5 centimetrov za 40 minút?

Znie to ako sci-fi, ale je to realita. V dnešnom svete môžete schudnúť 5 centimetrov z obvodu už po 40 minútach špecializovanej procedúry. Unikátny prístroj, ktorý sa o to postará nájdete na Slovensku len v jedinom salóne.

Začiatky sú vždy najťažšie a pri chudnutí to platí asi najviac. Urobiť prvý krok, ktorý nás nakopne môžete aj prístrojom Queen E7 v salóne Queen Elizabeth v Košisciach a Bratislave. Už po jedinej absolvovanej procedúre uvidíte výsledky v podobe 5 zhodených centimetrov, čo je teda poriadne veľkou motiváciou. Jednoducho ide o ideálny spôsob, ako sa vydať na cestu za svojim zdravším, štíhlejším, vyrysovanejším ja. Zaujímavosti o procedúre a o samotnom prístroji nám prezradí majiteľka salónu Queen Elizabeth, Alžbeta Bariová.

IMG 0971  IMG 0551 

Chudnutie po ležiačky znie veľmi lákavo. Kedy ste sa s touto metódou a prístrojom zoznámili?

Túto procedúru som objavila prostredníctvom mojich známych, ktorí ju podstupovali vo Viedni. Po tom, ako som videla ich výborné výsledky, som sa rozhodla vyskúšať to aj ja sama. Už po prvom sedení som sa cítila výrazne lepšie, ľahšie a celkovo sa mi páčil ten pocit, ktorý po procedúre pretrvával. Okrem toho som z obvodu zhodila hneď 5 centimetrov, čo bolo veľmi motivujúce. Moji známi s procedúrou dokázali výrazne schudnúť, tak sme sa rozhodli prístroj priniesť aj na Slovensko. Okrem našej krajiny ho nájdete len v Rakúsku, Švajčiarsku a Nemecku.

Čím si vás tento prístroj získal? V čom tkvie jeho výnimočnosť oproti iným prístrojom na chudnutie?

Tento prístroj je výnimočný v tom, že nerieši len vonkajší tuk, ale aj ten vnútorný. Jeho veľkým ťahákom je fakt, že garantuje redukciu minimálne tých 5 centimetrov z obvodu už po prvom sedení. To vám žiaden iný prístroj sľúbiť nedokáže. Ak pri prvom sedení nezhodíte sľúbené centimetre, procedúru máte zadarmo. Najväčší úbytok po prvej procedúre sme zaznamenali dokonca až 24 centimetrov!

4

Ako prebieha takáto procedúra?

Klienta hneď na úvod oboznámime so všetkými dôležitými informáciami a pokynmi. Pred procedúrou odporúčame aspoň hodinu nejesť, ale dôkladne hydratovať a piť veľa vody. Predtým, ako prejdeme k samotnej procedúre ešte klientov zmeriame, aby sme následne dokázali vyhodnotiť úspešnosť chudnutia. Prístrojové doštičky sa na prvom sedení priložia nad kolená, na bruško a pás, pri každej ďalšej procedúre si už klient lokalitu chudnutia vyberie sám. Je to z toho dôvodu, že prvé sedenie má slúžiť na rozprúdenie a vyčistenie lymfy, ktoré najefektívnejšie prebehne práve pri aplikácii na spomínané miesta. Až keď sme si istí, že lymfa je dôkladne detoxikovaná, prejdeme na chudnutie podľa preferencií klienta. Po ukončení procedúry zopakujeme meranie a zaznamenáme úbytok.

Čo sa deje s telom a tukom počas pôsobenia tohto prístroja? Aké zmeny nastávajú v našom organizme?

Súčasťou prístroja je 18 doštičiek, na ktoré aplikujeme ultrazvukový gél a následne ich prikladáme na miesta, kde chce klient zhadzovať- či už to je bruško, nohy či zadok. Následne v kontaktných plochách prebehne elektrostimulácia s ultrazvukom, ktorá má 4 fázy. V prvej sa cielene narušia tukové bunky a ich obal, druhá fáza vytlačí obsah buniek von. V tretej fáze sa bunky zocelia a štvrtá fáza odošle všetko do lymfatického systému, aby sa telo zbavilo tukov, toxínov a rôznych škodlivín.

IMG 0966  IMG 0952 

Je tento zákrok nepríjemný?

Práve naopak. Ide o veľmi príjemnú procedúru, počas ktorej pociťujete jemné mravčenie a teplo. Mnohí klienti pri nej radi relaxujú, niekedy dokonca aj zaspia.

A čo po zákroku? Musia sa klienti riadiť nejakými pokynmi?

Na dosiahnutie optimálnych výsledkov vždy odporúčame piť veľa vody, aspoň 3 litre počas nasledujúcich 48 hodín. Takto sa všetky toxíny a tuk najrýchlejšie vyplavia z tela. Tí, ktorí chcú dlhodobé, udržateľné výsledky vedia, že spoliehať sa len na prístroj nestačí. Potrebná je zmena životného štýlu aj stravy. Zaradenie dostatočného množstva pohybu a zdravej stravy je preto skutočne nevyhnutné, ak chcete maximálne výsledky. Našim cieľom nie je ponúknuť ľuďom skratky k vysnívanej postave, ale ukázať im, že to skutočne ide. Chudnutie po ležiačky by malo byť prvým krokom, motiváciou v snahe zlepšovať sa a zmeniť svoj život k lepšie z dlhodobého hľadiska.

5

Čo všetko sa dá touto procedúrou dosiahnuť? Nie je to iba o chudnutí...

Procedúra je vhodná pre každého nad 18 rokov, kto chce tvarovať postavu, naštartovať imunitu alebo len vyčistiť lymfatický systém. Chodia k nám aj ľudia, ktorí chcú trochu vyrysovať svaly. 15 minút tejto procedúry sa vyrovná hodine vo fitku, preto to je ideálnym spestrením aj života športovcov a ľudí, ktorí pravidelne športujú. Okrem toho, že počas sedenia zhadzujete tuk a pomáhate rysovať svaly aj tam, kde sa vám to za bežných okolností nedarilo, zbavíte sa celulitídy a celkovo zlepšíte lymfatický systém, zmiernite opuchy či pocit ťažkosti nôh. Prístroj tiež pomáha odbúravať rôzne bolesti kĺbov či svalov. Skvelé výsledky máme aj špeciálne s celulitídou, ktorá začína miznúť po 2-3 sedeniach, podľa toho v akom je štádiu.

Ako často odporúčate procedúru absolvovať?

Všetko závisí od výsledkov, ktoré klient požaduje aj od celkového zdravotného stavu. Ak je vašim cieľom vyslovene chudnutie, ideálne je absolvovať procedúru 2-3 krát do týždňa. Ak chcete rozprúdiť lymfu, stačí prísť raz do týždňa.

Viac informácií o procedúre aj termínoch nájdete tu http://queenelisabeth.sk/

Foto: archív salónu Queen Elizabeth

2751

Súvisiace články