Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 9. december 2020

Slovenská kozmetika Facederma prichádza na trh s ďalšími výnimočnými produktami

Momentálne prežívame obdobie, kedy nič nie je ako predtým. Zatvorené prevádzky, home office, starostlivosť o deti, ktorým sa stávame okrem rodičov aj učiteľmi.

Slovenská kozmetika Facederma prichádza na trh s ďalšími výnimočnými produktami

Momentálne prežívame obdobie, kedy nič nie je ako predtým. Zatvorené prevádzky, home office, starostlivosť o deti, ktorým sa stávame okrem rodičov aj učiteľmi. Minimálna možnosť relaxu a oddychu. Viac času v interiéri, umelé osvetlenie, hodiny pri počítači a pri obrazovkách sa prirodzene môžu prejaviť na kvalite našej pleti.

Práve v súvislosti s týmto obdobím boli pre pleť žien vyvinuté účinné kozmetické produkty od spoločnosti Facederma, ktoré sú balzamom a vzpruhou pre unavenú a vyčerpanú pokožku.

Energy Plus Serum

Predstavuje moderný, vysoko luxusný kozmetický výrobok, v ktorom sa spája čarovná zmes energetizujúcich zložiek a nadčasovej vône do skutočne couture produktu. Fantastická textúra séra pripomína dotyk kašmíru! Energy Plus Serum dodáva pleti omladzujúcu energiu a súčasne ju chráni pred nepriaznivými účinkami prostredia a starnutím. Sofistikované zloženie produktu predstavuje komplex extraktov cezalpínie a klíčkov slnečnice, bohaté na antioxidanty a účinné prírodné látky, cielene pôsobiace ako na suchú, tak mastnú či citlivú pleť. Zlepšuje celkový stav pokožky a dodáva jej jemný, vláčny vzhľad. Sérum je parfémované prírodnou vonnou kompozíciou Modern Woman, ktorú pre ženy vybrali práve naši muži ako najpríjemnejšiu a najpríťažlivejšiu.

facederma kozmetika slovenska značka priroda kvalita luxus baličky pleť bieliaceserum 4

Všetky zložky séra pomáhajú pokožke vytvoriť si ochranu pred tvorbou voľných radikálov a pred poškodením mitochondriálnej DNA infračerveným žiarením. Aktívne látky chránia kožné bunky pred oxidačným stresom zo znečisteného ovzdušia a pred negatívnymi účinkami modrého svetla z digitálnych obrazoviek a LED lámp. Kombináciami s prípravkami na opaľovanie zvyšuje ochranu kožného kolagénu pred slnečným žiarením a kyselina hyalurónová spolu s pridanými olejovými látkami obnovuje hydrolipidickú rovnováhu kože.

Liftingový očný krém s výťažkami z ľadového vína

Krém je určený na špeciálnu starostlivosť o očné okolie s liftingovým a omladzujúcim efektom. Jeho moderné zloženie z kmeňových buniek ľadového vína, semien cezalpínie, kyseliny hyalurónovej, extraktu plodov vitexu jahňacieho a jojoby, poskytne okamžitý litfing a regeneráciu očného okolia. Zlepšuje stav pokožky a zanecháva pekný vzhľad.

facederma kozmetika slovenska značka priroda kvalita luxus baličky pleť ocnýkrém 5

Práve ľadovému vínu vďačí naša pleť za to, že spolu so semenami cezalpínie dokáže úplne vymazať jemné vrásky v okolí očí. Ostatné zložky produktu pôsobia na zvýšenie elasticity a hustoty pokožky, čo vedie k redukcii vejárikovitých vrások. Bonusom krému je jeho možnosť aplikácie do okolia pier, kde pomáha takisto k eliminovaniu vrások.

Bieliace a rozjasňujúce sérum Facederma

Rozjasňujúce sérum od Facedermy poskytuje pleti nevyhnutnú dennú dávku multivitamínov. Toto rýchlo sa vstrebávajúce sérum obohatené o silné antioxidanty oživuje a hydratuje pokožku, vylepšuje textúru pleti a účinne bojuje proti pigmentovým škvrnám. Pleť je rozžiarená, farebne zjednotená a bez farebných nedokonalostí.

facederma kozmetika slovenska značka priroda kvalita luxus baličky pleť bieliaceserum 2

Starostlivo vybrané aktívne zložky, akými sú extrakt zo žeruchy, prírodného arbutínu, glutatiónu viditeľne minimalizujú nadmernú pigmentáciu kože, zjednocujú farebný tón pleti a zlepšujú celkový vzhľad slnkom poškodenej pokožky. Vitamín C obsiahnutý v produkte nielen účinne redukuje prejavy hyperpigmentácie, ale aj neutralizuje v pleti voľné radikály, ktoré spôsobujú predčasné starnutie. Taktiež znižuje výskyt jemných liniek a výrazne redukuje prejavy akné.

Kyselina hyalurónová a olejové látky prepožičiavajú pleti hladký a žiarivý vzhľad a dodávajú pokožke potrebnú hydratáciu. Sérum je vhodné na pleť, ktorá je atakovaná vplyvmi mestského prostredia, pleť mdlú, unavenú a bez života a tiež pre pleť so sklonom k pigmentovým a stareckým škvrnám.

Viac informácií: www.facederma.sk

1952

Súvisiace články