Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 8. december 2020

Oslávte Vianoce s kozmetikou Image Skincare

Tento rok radosť zahreje na duši trochu viac a dômyselné detaily zažiaria jasnejšie. Image Skincare vám predstavuje nové sady kozmetických produktov upravených “na mieru” tohtoročných sviatkov, inšpirovaných paletou medicínskej kozmetiky v dômyselnom balení limitovanej edície.

Oslávte Vianoce s kozmetikou Image Skincare

Tento rok radosť zahreje na duši trochu viac a dômyselné detaily zažiaria jasnejšie. Image Skincare vám predstavuje nové sady kozmetických produktov upravených “na mieru” tohtoročných sviatkov, inšpirovaných paletou medicínskej kozmetiky v dômyselnom balení limitovanej edície. Objavte umenie remeselných prvkov, ktoré povýšia starostlivosť o pleť na rituál.

KAŽDODENNÁ HYDRATÁCIA


Vaše plátno: suchá, zašednutá, dehydratovaná pleť

Rozjasnite každý deň pomocou najpredávanejšej čistiacej emulzie bohatej na obsah antioxidantov a vitamínu C. Multiaktívny UV filter chráni pred nežiaducim vplyvom slnečných lúčov i všadeprítomného modrého svetla, ktoré na našu pleť denne číha z monitorov i slnka.

TVÁROU K BUDÚCNOSTI

image skincare vianoce balicky age defying

Vaše plátno: zašednutá pleť s viditeľnými prejavmi starnutia, jemné linky a vrásky

Optimalizujte svoj režim starostlivosti o pleť s prípravkami, ktoré jej dodajú mladistvý vzhľad. Začnite luxusným očistným rituálom a následne použite sérum pre zjednotenie tónu pleti. Hydratačný krém s ochranným faktorom SPF 50 chráni pred vplyvom škodlivých UV lúčov a modrého svetla, ktoré spôsobujú starnutie pokožky.

CESTA JASNÁ

image skincare vianoce balicky brightening essential

Vaše plátno: zašednutá, mastná pleť, nejednotný tón

Rozjasnite svoju rutinu, začnite s upokojujúcou rastlinnou čistiacou emulziou a sérom s obsahom vitamínu C a zosvetľujúcimi činidlami na rastlinnej báze, ktoré zjednocujú tón pleti. Zmatňujúci hydratačný krém poskytuje širokospektrálnu UV ochranu pred škodlivými UV lúčmi s faktorom SPF 32 a na pleti zanecháva hebký matný finiš.

Viac informácií: www.imageskincare.sk

1525

Súvisiace články