Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 7. december 2020

Tolerantná hydratácia

Vybrať si spomedzi širokej ponuky kozmetických produktov je zložité, no ak máte citlivú pokožku, je to doslova hazard. Zabudnite preto na neustále testovanie astavte na istotu, na ktorú sa vaše intolerantná pleť môže spoľahnúť zo všetkých stránok.

Tolerantná hydratácia

Vybrať si spomedzi širokej ponuky kozmetických produktov je zložité, no ak máte citlivú pokožku, je to doslova hazard. Zabudnite preto na neustále testovanie a stavte na istotu, na ktorú sa vaše intolerantná pleť môže spoľahnúť zo všetkých stránok. 

Žiaden zázrak sa nezrodí zo dňa na deň a špeciálne v kozmetike je otázka dlhoročných skúseností a vedeckého prístupu alfou a omegou. Skvelým príkladom je aj talianska spoločnosť Bionike, ktorá už od roku 1960 predstavuje odborné dermatologické znalosti, vedecké inovácie a záruku účinnosti a vysokej znášanlivosti produktov aj pre tú najcitlivejšiu pleť. Od svojho vzniku úzko spolupracuje s dermatológmi a zameriava sa špeciálne na starostlivosť o hypersenzitívnu, alergickú a reaktívnu pokožku. Vďaka 30-ročnému výskumu sa značke podarilo vyvinúť vlastný spôsob konzervácie produktov, ktorý nevyžaduje použitie chemických látok. Doprajte si to, čo potrebuje, bez toho, aby ste svoju pleť podráždili. 

citlivá pleť kozmetika starostlivosť intolerantná pleť defence hydra bionike

Hydratácia 

Voda je hlavnou zložkou pokožky, takže zachovanie správnej hydratácie sa automaticky premietne do zdravo vyzerajúcej pleti. Správna hydratácia efektívne chráni pred vonkajšími vplyvmi a zachováva krásu pleti, takže je vyplnená, hladká a rozžiarená.

Základná hydratácia nie je obmedzená len na limitovanie straty vody z pokožky, ale zahŕňa mechanizmy, ktoré pomáhajú pokožke obnovovať a zachovávať jej prirodzenú schopnosť udržiavať vodu vo všetkých vrstvách epidermy, čo podporuje správnu hydratáciu.

Laboratóriá BioNike vytvorili produktový rad DEFENCE HYDRA určený aj pre citlivú a intolerantnú pleť, ktorý zaisťuje správnu hydratáciu pleti každý deň. Vybrať si môžete z troch typov hydratačných produktov podľa toho, čo vám najviac vyhovuje z hľadiska konzistencie a vlastností.

HYDRATAČNÝ GÉL NA BÁZE VODY S PROBIOTIKAMI bionike kozmetika citlivá pleť

Ľahký, Hydratačný gél na báze vody s probiotikami je ideálny pre všetky typy pleti. Má sviežu, transparentnú textúru, ktorá obsahuje kyselinu hyalurónovú v rôznych molekulárnych veľkostiach, vďaka tomu sa vstrebáva hlboko do pokožky, kde ju dlhodobo hydratuje. Obsiahnuté probiotiká zase posilňujú ochrannú bariéru pokožky. Pleť je od prvej aplikácie jemnejšia, rozjasnená a pôsobí vyplnene.

ĽAHKÝ HYDRATAČNÝ KRÉM HYDRATAČNÝ GÉL NA BÁZE VODY S PROBIOTIKAMI bionike kozmetika citlivá pleť

Ľahký hydratačný krém je vhodný pre normálnu až zmiešanú pokožku a vďaka svojej ľahkej textúre prináša okamžitý komfort. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný či lepkavý film. Stará sa o obnovenie pokožky, zabezpečuje dlhodobú hydratáciu a navyše predchádza strate vody v pleti. Týmto sa stará o vyplnenie a vypnutie pleti počas toho, ako ju dôkladne hydratuje.

BOHATÝ HYDRATAČNÝ KRÉM HYDRATAČNÝ GÉL NA BÁZE VODY S PROBIOTIKAMI bionike kozmetika citlivá pleť

Suchá až veľmi suchá pleť zase ocení Bohatý hydratačný krém, ktorý prinesie pocit komfortu a úľavy aj tým najproblémovejším typom. Je výživný, no pritom sa na pleti nelepí. Vďaka obsahu lipidov pokožku na dotyk zmäkčuje, no zároveň sa stará o posilnenie ochrannej bariéry pokožky. Čo je však najdôležitejšie, zmierňuje stratu vody v pokožke, čo je kritickým aspektom suchej pleti, a zároveň hydratáciu reguluje.

Prečo Bionike?

Je:

  • BEZ GLUTÉNU 
  • BEZ PARFUMOV
  • BEZ CHEMICKÝCH KONZERVANTOV
  • TESTOVANÁ NA NIKEL

Kozmetiku BioNike predáva www.vhcosmetics.sk

Foto: Bionike

1259

Súvisiace články