Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 10. november 2020

Darujte pod vianočný stromček krásu i zdravie zároveň

Blíži sa čas Vianoc, keď premýšľame nad tým, čím obdarujeme a potešíme pod stromčekom svojich najbližších. Ženu vždy poteší niečo pekné.

Darujte pod vianočný stromček krásu i zdravie zároveň

Blíži sa čas Vianoc, keď premýšľame nad tým, čím obdarujeme a potešíme pod stromčekom svojich najbližších. Ženu vždy poteší niečo pekné. Ak je estetika spojená so zdravím a vnútornou krásou, získava darček ešte ďalší rozmer. A práve produktom - darčekom, ktorý spĺňa všetky uvedené predpoklady je výživový doplnok collalloc.

Ide o 100% bioaktívny morský kolagén, bez chemických prísad, ktorý je prospešný pre naše zdravie, fyzickú i psychickú kondíciu. Poďme sa teda pozrieť, pre koho je vhodný, a v čom nám môže byť nápomocný.

Ak ste fyzicky aktívny, alebo už vplyvom veku a únavy pociťujete bolesti kĺbov či iných častí pohybového aparátu, je na čase svoje telo podporiť kolagénovým prípravkom. Kolagén je prirodzenou a najdôležitejšou bielkovinou v ľudskom tele. Nachádza sa v chrupavkách, šľachách, svaloch i kostiach. Pri záťaži i pribúdajúcim vekom sa kolagén v tele už nevytvára v množstve, aký je pre bezbolestné alebo aktívne fungovanie potrebný. Preto je ideálne dopĺňať ho kvalitnými produktami, ktoré naše telo dokáže vstrebať a využiť.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Výživový doplnok collalloc je účinný ako prevencia proti prirodzenému úbytku kolagénu v ľudskom tele, ale aj ako prostriedok, ktorý dokáže zmierniť už začínajúce problémy s poškodením chrupaviek, šliach a spojivových tkanív v organizme.

Okrem pohybového aparátu je kolagén významným skrášľovačom. Nachádza sa totiž v pokožke, vlasoch, nechtoch i zuboch. Jeho príjem tak môže okrem problémov s pohybom pomôcť aj v estetických neinvazívnych zákrokoch. Konkrétne vyhladzuje pokožku, vypĺňa jemné ryhy a vrásky na tvári. Dokáže spolu s cvičením a zdravým životným štýlom pomôcť v boji s celulitídou a striami.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Výpočet zázračných účinkov kolagénu však stále nekončí. Spomínali sme vlasy, ktoré vďaka užívaniu kolagénu spevnejú, menej padajú sú odolnejšie a hustejšie. Rovnako sa spevňujú nechty, nechtové lôžka a zubná sklovina. A to už je výzva aj pre mladšie ženy a dámy, ktoré si na svoju vizáž potrpia a s úctou a pokorou pristupujú ku svojmu telu.

Balíčkom morského bioaktívneho kolagénu collalloc tak môžete pod vianočným stromčekom potešiť nielen ženy vo vašom okolí, ale aj mužov, starších ľudí, športovcov či fyzicky aktívnych ľudí.

Viac informácií: www.collalloc.com/sk

1126

Súvisiace články