Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 28. august 2020

Dbajte na správnu ochranu pred slnečným žiarením

UVA lúče sú zodpovedné za vznik prejavov predčasného starnutia ako vrásky, ochabnutá pleť či pigmentové škvrny. UVB lúče na druhej strane spôsobujú poškodenie na vrchnej vrstve pokožky, čo vedie k spáleniu či fotodermatitíde.

Dbajte na správnu ochranu pred slnečným žiarením

UVA lúče sú zodpovedné za vznik prejavov predčasného starnutia ako vrásky, ochabnutá pleť či pigmentové škvrny. UVB lúče na druhej strane spôsobujú poškodenie na vrchnej vrstve pokožky, čo vedie k spáleniu či fotodermatitíde. Okrem toho sú aj hlavným činiteľom vzniku rakoviny kože.

Nedovoľte, aby vás slnečné žiarenia a jeho potenciálne nepriaznivé účinky odradili od aktivít na čerstvom vzduchu. Širokospektrálne UV filtre chránia pred oboma typmi UV lúčov a sú aj čoraz sofistikovanejšie a uľahčujú pravidelné nanášanie. Ponúkame vám niekoľko tipov, ako sa chrániť bezpečne, keď si chcete užívať na slnku.

Stavte na fyziku

Oxid zinočnatý a oxid titaničitý sú fyzické UV filtre, ktoré jednoducho musíte mať. Tieto fyzické minerálne filtre síce neabsorbujú škodlivé slnečné lúče, no úspešne ich odrážajú od povrchu. Vyskúšajte denný hydratačný krém Prevention+ daily hydrating moisturizer SPF 30+ s minerálnym filtrom na báze oxidu zinočnatého pre ochranu voči UVA a UVB lúčom. Zloženie poskytuje priehľadný a na pocit ľahký finiš. Chráni pokožku pred predčasným starnutím, podporuje jej hydratáciu, zároveň pomáha chrániť pred účinkom modrého svetla vylučovaného smartfónmi a inými elektronickými zariadeniami.

image 5Prevention+ daily hydrating moisturizer SPF 30+

 

Vyberajte starostlivo

Odlíšiť kvalitné UV filtre od tých nekvalitných môže byť náročné, preto odporúčame siahnuť po vodeodolnom zložení, ktorých opätovná aplikácia znásobuje ich účinnosť. Prevention+ daily ultimate protection mosturizer SPF 50+ hydratačný krém s vysokým širokospektrálnym UVA/UVB ochranným faktorom poskytuje pleti maximálnu ochranu a prevenciu. Obsahuje rastlinné kmeňové bunky, ktoré odďaľujú starnutie kožných buniek vplyvom slnka. Účinné antioxidanty chránia pokožku pred poškodením voľnými radikálmi a pred škodlivými vplyvmi prostredia. Je vhodný aj po kozmetických procedúrach.

image 6Prevention+ daily ultimate protection mosturizer SPF 50+

Vyzbrojte pleť antioxidantmi

Prevention+ daily matte moisturizer SPF 32+ je širokospektrálna UVA/UVB ochrana pred kritickými vlnovými dĺžkami na každodenné použitie. Je bez pridaných olejov, zmatňuje a hydratuje pleť. Obsahuje technológiu „micro-sponge“, ktorá absorbuje povrchovú mastnotu a pleť zanecháva matnú a bez nežiaduceho lesku. Nová generácia zmesi antioxidantov znižujú škodlivé účinky slnka a prostredia tým, že zachytávajú voľné radikály.

image 4Prevention+ daily matte moisturizer SPF 32+

 

 

image 3Sada PREVENTION+® od IMAGE SKINCARE

Sada PREVENTION+® od IMAGE SKINCARE s obnoveným zložením prináša technológiu DigitalAgingDefense™,formu dvojitej ochrany nielen voči slnečnému žiareniu a ale aj environmentálnemu stresu i modrému svetlu. Vďaka prírodnému fermentu z hrachového proteínu pomáha chrániť pred nežiaducim vplyvom, ktorý vedie k predčasnému starnutiu, vysúšaniu a vzniku diskolorácie. Má neparfumované zloženie bez parabénov, nedráždi a je vhodná pre všetky typy pleti!

IMAGE Skincare je značka klinickej kozmetiky, ktorá vychádza z potvrdených aktívnych a smart botanických zložiek. Inovuje účinné látky, kombinuje prelomové technológie a prirodzené účinné zložky, ktoré preukázateľne podporujú viditeľné dlhodobé zdravie pokožky.

Viac informácií: www.imageskincare.sk

1056

Súvisiace články