Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 10. august 2020

AM-PM Beauty s Pavlinou Jágrovou

Ak poznáte Pavlinu Jágrovú, určite to je kvôli jej skvelému vkusu, nadčasovému šatníku a umeniu kombinovania jednotlivých kúskov. S módou to jednoducho vie, o čom nás pravidelne presviedča aj na Instagrame.

AM-PM Beauty s Pavlinou Jágrovou

Ak poznáte Pavlinu Jágrovú, určite to je kvôli jej skvelému vkusu, nadčasovému šatníku a umeniu kombinovania jednotlivých kúskov. S módou to jednoducho vie, o čom nás pravidelne presviedča aj na Instagrame. Nás však očarila aj svojou zdravou, rozžiarenou pleťou. Ako sa o ňu 30-ročná Pavlina stará?

Môj typ pleti je: Normální / smíšená.

 

Najväčšie problémy mi robí: Momentálně lehké akné po vysazení antikoncepce.

 

Produkty, ktoré používam ráno: Tonikum The Ordinary Glycolic Acid 7%, The Ordinary Buffet+Copper Peptides a nebo Niacinamide 10% + Zinc 1%, Glow Formula od Kiehl's a pak Dr.Jart BB Cream.

The Ordinary Glycolic Acid 7The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

The Ordinary Buffet Copper Peptides 1The Ordinary Buffet + Copper Peptides 1%
The Ordinary Niacinamide 10 Zinc 1The Ordinary Niacinamide 10% Zinc 1% Kiehls Glow FormulaKiehl's Glow Formula Dr.Jart BB CreamDr.Jart BB Cream

 

Produkty, ktoré používam večer: Po důkladném odlíčení střídám několik – Retinol, Vitamin C a nebo zázračnou celonoční masku Clarins Recharge, která pleť krásně rozjasní.

Deciem The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20%  The Ordinary Retinol 1 in SqualaneThe Ordinary Retinol 1% in Squalane 

Clarins Re ChargeClarins Re-Charge

 

Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Několikafázové odličování a čištění pleti – nejprve odličující olej - kokosový od Skinny Coco nebo Mádara Cleansing Oil, poté čistící gel Kiehl's Ultra Facial, tonikum Ordinary Glycolic Acid. A také je důležité doplňovat vitamíny a minerály, hlavně zinek je důležitý pro krásnou pleť.

Skinny Coco Cleansing BalmSkinny Coco Cleansing Balm  Mádara Cleansing OilMádara Cleansing Oil 

Kiehls Ultra FacialKiehl's Ultra Facial

 

Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Hydrafacial a DNA + led terapie.

Processed with VSCO with a4 preset

 

Procedúra, na ktorú nedám dopustiť: Několikafázové odličování, červený peeling od Ordinary AHA 30% + BHA 2% a pokud se mi udělají pupínky, dám na ně zředěný oregánový olej.

 

Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Všechna séra, hlavně ta od Ordinary – jen na nočním stolku jich mám 15 :D

Foto: archív Pavliny Jágrovej, archív značiek

1512

Súvisiace články