Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 30. jún 2020

AM-PM Beauty s TTapple

Terezu Haščákovú zrejme väčšina z vás pozná pod prezývkou TTapple, pod ktorou ovládla Instagram. Nás uchvátil jej ležérny štýl so street wearovým vibom, no vedeli ste, že TTapple to vie aj s kozmetikou?

AM-PM Beauty s TTapple

Terezu Haščákovú zrejme väčšina z vás pozná pod prezývkou TTapple, pod ktorou ovládla Instagram. Nás uchvátil jej ležérny štýl so street wearovým vibom, no vedeli ste, že TTapple to vie aj s kozmetikou? Jej starostlivosť o pleť ráno aj večer je doslova premakaná a zrejme aj preto sa môže tešiť z krásnej pleti. Niekedy to však je aj pre ňu samotnú boj. Aké zbrane v ňom používa vám už prezradí sama.

Môj typ pleti je: Zmiešaná

Najväčšie problémy mi robí: Mám veľmi špecifickú a citlivú pleť so sklonom k akné. Mávam obdobia, kedy mám pleť krásne čistú a naopak, niekedy sa mi vyhádže. Preto sa o ňu musím špeciálne a poctivo starať.

Produkty, ktoré používam ráno: Ráno sa neodličujem. Opláchnem produkty, ktoré som použila večer, čistou vodou (niekedy termálnou vodou od Avéne- Eau Thermale), inokedy z kohútika, podľa toho v akej časti sveta sa nachádzam, pretože voda robí veľa :). Napokon si nanesiem krém Skinoren, ktorý mi predpísala moja dermatologička pani MUDr. Višňovská z Concept Clinic. Po desiatich minútach si zmiešam a následne natriem Hyaluronic Acid 2% + B5 a Niacinamid+Zinc od The Ordinary, plus si dám UV faktor Sun Drops od Dr. Barbary Sturm.

Avéne Eau ThermaleAvéne Eau Thermale  Screenshot 2020 06 30 at 18.12.08Hyaluronic Acid 2% + B5, The Ordinary
Screenshot 2020 06 30 at 18.13.17Niacinamide 10% + Zinc 1%, The Ordinary  Sun Drops DrSun Drops, Dr. Barbara Strum 

Produkty, ktoré používam večer: Na odlíčenie používam Cerave na normálnu až mastnú pleť. Oči si odličujem micelárnou vodou od Biodermy pre problematickú pleť a napokon si dám predpísanú masť Skinoren v kombinácii s Avéne krémom, konkrétne AVÉNE TOLERANCE EXTREME EMULSION. Starostlivosť o pleť prispôsobujem ročným obdobiam. V chladnejšom období používam raz do týždňa masky AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution či Salicylic Acid Masque od The Ordinary.

čistiace mlieko pre normálnu až mastnú pleť CeraVečistiace mlieko pre normálnu až mastnú pleť, CeraVe  Screenshot 2020 06 30 at 18.19.34micelárna voda Sebium H2O, BIODERMA 
AVÉNE TOLERANCE EXTREME EMULSIONTolerance Extreme Emulsion, AVÉNE   AHA 30 BHA 2 Peeling SolutionAHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, The Ordinary 

Aby moja pleť bola zdravá a krásna: Vždy sa pred spánkom odlíčim. Dodržiavam pitný režim. Doprajem si kvalitný spánok a snažím sa čo najmenej stresovať, aj keď to je niekedy náročné:). Meditujem a každý deň sa hýbem, aj keby to mala byť len 20 minútová prechádzka v prírode. Okrem toho mám vždy na tvári UV faktor, najlepšie 50. Aby som nezabudla, k zdravej pleti zásadne prispieva kvalitná strava. Stravujem sa plant-based a snažím sa vyhýbať nadmernému množstvu cukru. Ak sa mi darí mať takýto režim, moja pleť je spokojná :)

Extra boost, ktorý z času na čas pleti doprajem: Masky a čistenie pleti spojné s kvalitnou a zároveň upokojujúcou masážou.

73455993 1679865595479125 3813102879489982020 n

Produkt, na ktorý nedám dopustiť je: Vitamín B5, teda kyselina pantoténová v tabletkách. Veľmi pomohol na akné bez toho, aby som brala antibiotiká. Taktiež produkty od The Ordinary, ktoré sú vegánske, bezlepkové a netestované na zvieratách. To mi ako vegánke, ktorá nesmie lepok, veľmi vyhovuje. Dobré výsledky mám aj s krémom na predpis, ktorý lieči akné, Skinorenom.

Mojou najväčšou kozmetickou závislosťou sú: Produkty od The Ordinary a futuristicky vyzerajúca LED maska DR. DENNIS GROSS DRX SPECTRALITE™ FACEWARE PRO.

DR. DENNIS GROSS DRX SPECTRALITE FACEWARE PRO

DR. DENNIS GROSS DRX SPECTRALITE FACEWARE PRO 

Foto: archív značiek, TTapple

1889

Súvisiace články