Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 22. jún 2020

Toto zmení váš názor na výživové doplnky s kolagénom

Ak chcete získať za svoje peniaze maximálny výsledok, posudzujte doplnky stravy ponúkajúce mladší vzhľad prísnym metrom! Šancu by nemali dostať produkty, ktoré ponúkajú iba „obrovské“ dávky látok, o ktorých pôvode sa toho veľa nedozviete, rovnako ako výživové doplnky, za ktoré viac ako zloženie hovoria vyretušované fotografie na obale.

Toto zmení váš názor na výživové doplnky s kolagénom

Ak chcete získať za svoje peniaze maximálny výsledok, posudzujte doplnky stravy ponúkajúce mladší vzhľad prísnym metrom! Šancu by nemali dostať produkty, ktoré ponúkajú iba „obrovské“ dávky látok, o ktorých pôvode sa toho veľa nedozviete, rovnako ako výživové doplnky, za ktoré viac ako zloženie hovoria vyretušované fotografie na obale. Na čo sa naopak zamerať?

Ako „štandard“ si skúste vziať výživový doplnok COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs, ktorý na slovenský trh uviedol špecializovaný internetový obchod www.medaprex.sk, kde sa ihneď stal najpredávanejším výživovým doplnkom! Čím sa COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs líši?

 

Iba látky, ktoré doručia to, čo sľubujú

Existuje viac typov kolagénu, na zlepšenie pokožky je určený kolagén typu I, ktorý je najviac zastúpený v kolagéne získavaného z rýb. Ostatné typy kolagénu, t. j. hovädzí, bravčový a pod., sú potom vhodné na zlepšenie kĺbov a šliach. A pretože COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs sľubuje výrazné zlepšenie pleti, nájdete v ňom výhradne kolagén z rýb.

collagensk

Kupujete si len to, čo vaše telo využije

Tenké črevo je schopné vstrebať len obmedzené množstvo kolagénu, zvyšok prechádza ľudským telom bez využitia. COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs nesľubuje najväčšie množstvo kolagénu, ale také množstvo kolagénu, ktoré je vaše telo schopné zužitkovať. Maximálna využiteľnosť je podporená pokročilou úpravou pochádzajúcou z Japonska. Na dosiahnutie viditeľných výsledkov vám teda stačia výrazne nižšie dávky kolagénu než v prípade morského kolagénu čisteného „bežnou“ metódou!

Kolagén vás omladí, prečo si však nedopriať ešte viac?

Už samotný kolagén obsiahnutý v COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs vám pomôže viditeľne zlepšiť stav pleti. Aby bol tento výsledok čo najlepší, obsahuje COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs ďalších 11 funkčných látok, ktoré účinky kolagénu znásobia! Na rozdiel od výživových doplnkov obsahujúcich iba kolagén, v prípade COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs nie je potrebné užívať na dosiahnutie maximálneho výsledku žiadne ďalšie doplnky stravy, všetko potrebné je už súčasťou zloženia. Aj tu pritom platí, že prísnymi podmienkami prešli iba látky, ktoré majú preukázateľné účinky na ľudský organizmus, ktoré sú podávané v najvyššej dostupnej kvalite a optimálnom množstve.

 

1893

Súvisiace články