Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 4. máj 2020

Kozmetické produkty, ktoré v sebe ukrývajú silu prírody

Hlavná myšlienka malej rodinnej firmy SAVON - slovenská prírodná kozmetika spočíva v návrate k prírode a nezaťažovaní nášho tela umelými prísadami. Produkty tejto značky sú vyrábané ručne a s láskou, a možno práve preto sú k pokožke jemné a pomáhajú jej prirodzene sa regenerovať.

Kozmetické produkty, ktoré v sebe ukrývajú silu prírody

Hlavná myšlienka malej rodinnej firmy SAVON - slovenská prírodná kozmetika spočíva v návrate k prírode a nezaťažovaní nášho tela umelými prísadami. Produkty tejto značky sú vyrábané ručne a s láskou, a možno práve preto sú k pokožke jemné a pomáhajú jej prirodzene sa regenerovať. Pri tvorbe kozmetiky vychádza z presvedčenia, že naše telo prijíma prioritne látky, ktoré sú prírode najbližšie. Preto sú súčasťou výrobkov kvalitné za studena lisované oleje, bylinky, prírodné farbivá a čisté esenciálne oleje.

Absolútne tabu pre kozmetiku Savon sú palmový olej, umelé farbivá, umelé konzervanty a rovnako aj PET obaly na jednotlivé produkty. Mydlá a šampóny sú balené v jednoduchých, ale zároveň krásnych, ekologických papierových obaloch, ostatné výrobky nájdete v sklených nádobách. Tieto materiály sú recyklovateľné, ekologické a priateľské k prírode. Navyše v špecializovaných predajniach si môžete zakúpiť aj „nahé“ mydlá a šampóny SAVON bez obalov.

odlicovac  Odličovacie tampóny 

IMG 7009

Portfólio výrobkov spoločnosti je naozaj široké. Nájdete tu kozmetiku pre telo i pleť, dámy, deti i pánov. Mydlá znovu oslavujú návrat do našich kúpeľní. Spoločnosť SAVON má v ponuke prírodné tuhé na rôzne typy pokožky, ktoré majú príjemnú nevtieravú vôňu, ale aj liečivé účinky vďaka vlastným bylinným extraktom. Niektoré mydlá sú s prídavkom kozieho mlieka zvyšujúc tak hydratáciu pokožky.

IMG 6684

Špeciálnym produktom spoločnosti sú tuhé šampóny zamerané na regeneráciu, očistu i doplnkovú vlasovú starostlivosť. Aplikácia tohto šampónu je jednoduchá, tuhou kockou sa pošúchajú mokré vlasy, a pokračuje sa ako pri tekutom šampóne. Vlasy sa napenia a opláchnu vodou. Kategorizácia šampónov je vhodná na konkrétne typy vlasov, ale aj na ozdravenie vlasov s lupinami, podráždenú pokožku hlavy a podobne.

Prírodný šampón Ruža 60g 2

Samostatnou kategóriou výrobkov sú odličovacie výrobky, repelent, telové oleje, maslá a krémy určené na pokožku celého tela, rúk i tváre. Dvojfázový odličovač s koenzýmom Q10 a zero waste odličovacie tampóny by nemali chýbať ani v jednej kúpeľni. Repelentný sprej Muška patrí medzi novinky značky SAVON a jeho použitie je veľmi jednoduché. Môže sa striekať na celé telo vrátane oblečenia a jeho zloženie vás ochráni pred komármi a kliešťami. Oleje je možné využívať aj na masáže, prevoňanie pokožky i jej zvláčnenie. Maslá sú vhodné pre suchú pokožku so sklonom k problémom, či už ide o atopický ekzém alebo drobné zápaly a poranenia. Súčasťou sortimentu sú aj prírodné dezodoranty, peelingy a doplnkové produkty.

Prírodný repelent 1

Viac informácií: www.savon.sk
                                                                                                
 

1209

Súvisiace články