Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 14. apríl 2020

Beauty pomôcky pre každý typ pleti

Karanténa nám poskytla príležitosť začať sa viac oseba starať, po psychickej aj fyzickej stránke. Pokiaľ ste sa rozhodli začať venovať samým sebe oniečo viac, máme pre vás niekoľko tipov, ako na to.

Beauty pomôcky pre každý typ pleti

Karanténa nám poskytla príležitosť začať sa viac o seba starať, po psychickej aj fyzickej stránke. Pokiaľ ste sa rozhodli začať venovať samým sebe o niečo viac, máme pre vás niekoľko tipov, ako na to. Tentokrát sme sa pozreli na beauty pomôcky, ktoré vám pomôžu spraviť zo svojej starostlivosti o pleť dokonalé beauty rituály.

Na rozšírené póry: Sarah Chapman Pro Pore Refiner

Ak sú vašim najväčším problémom práve rozšírené póry, určite to vyskúšajte s touto šikovnou vecičkou, ktorú vytvorila dermatologička Sarah Chapman. Produkuje teplo, ktoré sa aplikuje na problémové partie, čím otvára póry. Následne vysiela ultrasonické vibrácie uvoľňujúce nečistoty v póroch, ktoré následne vysaje.

1

Redefinovanie pleti: Envy Therapy Skin Stamp

Táto multifunkčná pečiatka je vhodná takmer pre akýkoľvek typ pleti. Pomáha totiž lepšiemu prenikaniu kozmetiky do hlbších vrstiev pokožky, čím dokáže efektívnejšie riešiť najrôznejšie problémy. Jej najväčšími benefitmi je redukcia vrások, zjemnenie jaziev a zjednotenie tónu pleti.

2

Problematická pleť: TRIA Positively Clear Acne Clearing Blue Light

Vyrážky či zapálené akné vám pomôže vyliečiť aj tento prístroj, ktorý využíva modré svetlo. Vďaka presnému pôsobeniu na problematické časti pleti dokáže efektívne zabíjať baktérie, ktoré spôsobujú vznik vyrážok. Pravidelným používaním tak môžete docieliť čistejšiu pleť s významne zredukovaným výskytom nedokonalostí.

3

Tónovanie pleti: NUFACE Trinity Facial Toning Device

Jeden z najpopulárnejších beauty prístrojov na domáce použitie je práve Nuface. Využíva sa na spevňovanie a tónovanie pleti, ktoré dosahuje pomocou pôsobenia mikro prúdov. Týmto stimuluje samotné svaly tváre, ale aj hlbšie vrstvy pleti, kde dokáže povzbudzovať tvorbu kolagénu. Výsledkom je viditeľne pevnejšia pleť, ale aj pokožka na dotyk jemnejšia.

4

Vyživenie: Sensai Biomimesis Veil Diffuser

Inovatívny prístroj z dielne japonskej značky poskytuje úplne iné benefity ako predchádzajúce gadgety. Na pleť aplikuje ultra jemný ochranný závoj pozostávajúci z mikrovlákien, ktorý pomáha udržiavať v pleti hydratáciu a výživu. Určený je najmä na používanie vo večernej rutine a ráno sľubuje rozžiarenú, pevnú a vyživenú pleť.

5

All-In-One: Duolab

Táto pomôcka využíva umelú inteligenciu na vyhodnocovanie stavu pleti. Po prvotnej analýze dostanete kapsule na 28-dňovú beauty rutinu, z ktorých vám prístroj pripraví produkty na mieru vašej pleti, na ráno a na večer. V priebehu používania opäť použijete prístroj na analýzu a v prípade potreby dostanete nový mix kapsúl.

6

Foto: archív značiek

1275

Súvisiace články