Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 7. február 2020

ANNEMARIE BÖRLIND patrí v Nemecku medzi najpredávanejšiu prírodnú kozmetiku. Jej trhový podiel rastie aj na Slovensku

Vieš si predstaviť, že by bola tvoja pleťová kozmetika taká čistá, že ju môžeš zjesť? Vieš si to predstaviť so svojím pleťovým krémom?

ANNEMARIE BÖRLIND patrí v Nemecku medzi najpredávanejšiu prírodnú kozmetiku. Jej trhový podiel rastie aj na Slovensku

Vieš si predstaviť, že by bola tvoja pleťová kozmetika taká čistá, že ju môžeš zjesť? Vieš si to predstaviť so svojím pleťovým krémom? Mladá Annemarie Lindner raz povedala, že si nedá na tvár to, čo nemôže aj zjesť. A tak si pred 60 rokmi začala miešať svoje vlastné prírodné mastičky. Teraz jej kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND valcuje nemecký trh a je známa po celom svete.

,,Na každý problém s pleťou je bylinka. Čaká len na to, kým ju objavíme.”

To je slávny výrok Annemarie Lindner, na ktorom postavila celú svoju prírodnú kozmetiku. V mladosti ju dlho trápila mastná pleť a vyrážky. Hľadala pomoc aj u dermatológov, avšak jej stav jej pleti sa zlepšil len na krátko, kým liek používala. Po vysadení liečivých mastičiek od lekárov sa jej pleť vždy vrátila do pôvodného stavu. A to Annemarie Lindner vyskúšala naozaj vtedy dostupné procedúry. Lekári pred 60 rokmi neboli naklonení prírodným ingredienciám, všetko sa liečilo syntetickými zložkami.

Tak sa mladá Annemarie rozhodla miešať si vlastné mastičky z prírodných ingrediencií. Viete, čo sa stalo? Na jej prekvapenie zázračne zaúčinkovali. Zbavila sa vyrážok a jej pleť žiarila. To bol moment, kedy sa rozhodla založiť si vlastnú značku prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND.

Doteraz jej prírodná pleťová kozmetika pomohla tisícom ľudí po celom svete. Na Nemeckom trhu je v TOP 10 najpredávanejších značiek. A teraz sa podržte. V tejto TOP 10 je ako jediná prírodná kozmetika. Umiestnila sa dokonca pred značkami ako Chanel a La Mer.

Táto práca je pre nás poslaním

„Prírodná kozmetika nie je len moderný BIO trend. Je to hlavne o postoji k sebe samým. Je to o rozhodnutí životného štýlu, zdravia, krásy a tiež vlastného postoja k prírode a ochrane našej planéty“ hovorí Henrieta Martinková, ktorá vedie firmu s výhradným zastúpením pre značku Annemarie Börlind na slovenskom a českom trhu. Firmu riadi spolu s manželom a na prírodnú kozmetiku nedajú dopustiť. Svoju prácu vnímajú ako poslanie s odkazom pre mladé generácie.

Picture2Henrieta Martinková spolu s manželom Jánom, s ktorým riadi firmu a ich synom Marcusom.

Mladí ľudia chcú bio kozmetiku, ktorá je čistá a stojí na etických princípoch

Ženy si až teraz začínajú uvedomovať, čo Annemarie vedela už pred 60 rokmi. Že chémia na tvári nemá čo robiť. Preto sa prírodná kozmetika Annemarie Börlind celé roky vyrába z čisto prírodných ingrediencií z kontrolovaného ekologického hospodárstva. Neobsahuje žiadne sulfáty, parabény, parfumované ani ostatné zložky, ktoré by si si na tvár nechcela dať. Vychádza to zo samotnej filozofie značky Annemarie Börlind.

Mladí ľudia ju milujú hlavne preto, že sa netestuje na zvieratách a pochádza z organického hospodárstva. Vieš, čo najviac oceňujú? Že všetky produkty sú vegetariánske a niektoré dokonca vegánske. Ako základ používajú prirodzene čistú, pramenitú vodu z vlastného prameňa, ktorý vyviera z hĺbky 166 metrov v Čiernom lese, neďaleko sídla spoločnosti.

Ako pomôcť svojej pleti v tomto období?

Keď klesne teplota pod 8 stupňov, zníži sa tvorba mazu a naša pleť trpí. Zníži sa tvorba hydrolipidného plášťa, ktorý je zodpovedný za ochranu vašej pleti. Pleť stráca vlhkosť, trpí, tvoria sa červené žilky a stáva sa citlivejšou. Ak chcete svoje suchej citlivej pleti pomôcť, siahnite po LL Regeneration, ktorá je našou najpredávanejšou radou medzi ženami vo veku 24 - 35 rokov. Dá suchú pleť dokopy a poradí si aj s prvými vráskami.

Picture3

A chcete ešte jeden tip od nás? Ženy si k rade LL REGENERATION rady dokupujú aj dvojfázové sérum energizer z pomarančových kvetov. Jeho úlohou je dodať energiu unavenej a mdlej pleti bez života. Obsahuje bio jojobový a makadamiový olej a vitamín C. Účinný kokteil prírodných ingrediencií - tak by sa dal nazvať tento malý zázrak.

Picture5

1576

Súvisiace články