Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 10. december 2019

Podvihnúť a vyplniť!

Hovoríme o prsiach. Prsia majú tendenciu klesať k zemi.

Podvihnúť a vyplniť!

Hovoríme o prsiach. Prsia majú tendenciu klesať k zemi. Je to prirodzený stav, ktorý je spôsobený “tromi G” - Genetikou, Gravitáciou, Graviditami.

 

Prsia ochabnú a sú prázdnejšie ako bývali

Prázdny dekolt, “zrolované” prsníky v podprsenke, v plavkách, privádzajú klientky na konzultáciu s požiadavkou: “Podvihnúť a vyplniť!”

Metóda, ktorú používame na klinike Aesthetica sa volá mastopexia s lipofillingom a ide o kombináciu dvoch operačných plastických zákrokov. Mastopexia - zákrok, pri ktorom sa podvihnú prsníky, zmenší sa prsný dvorec a s bradavkou presunie do vyššej polohy. Odstráni sa tiež nadbytočná koža v primeranom rozsahu. Tým sa prsník spevní a celý podvihne. Lipofilling je prenos vlastného tuku do zmodelovaných prsníkov. Iné názvy pre rovnaké zákroky sú aj fatgrafting, fattransfer, či lipomodeling.

Tuk sa odoberie liposukciou z oblastí, kde je jeho dostatok, spracuje sa a rovnomerne aplikuje do zmodelovaných prsníkov. Najčastejšie sa tuk odsáva z oblasti brucha, bokov a stehien, na ktorých sa po operácii nosí kompresívna bielizeň po dobu šiestich týždňov. Výsledným efektom sú podvihnuté prsia s plnším dekoltom. Celý zákrok sa vykonáva počas jednej operácie v celkovej anestézii.

prsia 2

Kto je vhodný na túto “dvojkombináciu”?

Tá žena, ktorá z rôznych dôvodov nechce len mastopexiu, a súčasne nechce použiť silikónové implantáty a samozrejme tá, ktorá má dostatočné zásoby tuku. Pre lipofilling prsníkov však existuje jedna podmienka! A síce udržanie si stabilnej hmotnosti klientky. Pretože tuk v prsníkoch sa správa ako váš vlastný tuk a nie ako implantát. Pri chudnutí väčšina žien ako prvé chudne z prsníkov. A to znamená, že ak sa po operácii rozhodnete rapídne zhadzovať, prsia sa zmenšia ako prvé.

Zaujala vás táto metóda? Neváhajte a objednajte sa na konzultáciu u nás, a dozviete sa viac.

Ak si želáte prezrieť autentické fotografie operovaných žien a zmeny ich poprsia pred a po zákroku, nech sa páči.

zikla mudr

MUDr. Ivan Žikla, plastický chirurg

Viac informácií: www.zikla.sk

 PastedGraphic 5

    1939

    Súvisiace články