Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 9. december 2019

Darujte pokoj, radosť a krásnu pleť

Blíži sa čas v roku, keď nakupujeme najviac a zároveň čas, keď svojim blízkym chceme dopriať pôžitok. Možno ho trochu doprajete aj sebe (rozhodne vás za to nebudeme súdiť).

Darujte pokoj, radosť a krásnu pleť

Blíži sa čas v roku, keď nakupujeme najviac a zároveň čas, keď svojim blízkym chceme dopriať pôžitok. Možno ho trochu doprajete aj sebe (rozhodne vás za to nebudeme súdiť). Darujte krásnu pleť s dômyselne zostavenými a žiadanými kolekciami IMAGE SKINCARE.


Pri nedostatku spánku BEAUTY SLEEP COLLECTION

Využite samoopravné procesy pleti naplno! Sada Beauty Sleep Collection prináša rutinu pre dokonalú hydratáciu a výživu počas noci, zatiaľ čo hodvábne jemná maska zintenzívňuje účinky výdatného spánku na kvalitu pleti. Antioxidanty, vitamíny a kyselina hyalurónová vám umožnia prebudiť sa so sviežou a žiarivou pleťou.

image 2

 

Pre najnáročnejších RENEWING RITUAL COLLECTION

Kompletný režim rannej a večernej starostlivosti s našimi najpredávanejšími prípravkami pre žiarivú a sviežu pleť. Sada Renewing Ritual Collection obsahuje niektoré z našich najobľúbenejších zložiek, ktoré prinášajú rýchly a trvácny účinok. Pleť rozjasňujú, spevňujú a vypínajú.

image 3

 

 

Pre vaše obľúbené ranné vtáča REVITALIZE COLLECTION

Toto základné trio na každodenné použitie robí rána a aj večere o niečo jasnejšími. Dokonalý režim pre doplnenie živín a vlhkosti dehydratovanej pleti. Sada Revitalize Collection obsahuje čistiacu emulziu, sérum a očný gél. Výrobky sú plné vysoko účinných zložiek, antioxidantov a vitamínu C, vyživujú a prebúdzajú mdlú pleť.

image 4

 

Váš image je náš image

IMAGE Skincare® je značka klinickej kozmetiky, ktorá vychádza z časom overených aktívnych a smart botanických zložiek. Inovujú účinné látky, kombinujú prelomové technológie a zložky s prirodzeným účinkom, ktoré preukázateľne podporujú viditeľné dlhodobé zdravie pokožky. Produkty sú nielen dôkladne pripravované, sú predovšetkým efektívne, pokiaľ ide o dosahovanie skutočných výsledkov.

Viac informácií: https://www.imageskincare.sk/

1306

Súvisiace články