Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 31. január 2019

Ako si vybrať sérum pre svoj typ pleti?

Používate vo svojej každodennej starostlivosti opleť aj sérum alebo ho skôr považujete za zbytočnosť? Pre nás je to už neoddeliteľná súčasť každého dňa, aaby sme otom presvedčili aj vás, pripravili sme návod, ktorý pomôže vybrať sérum pre každý typ pleti.

Ako si vybrať sérum pre svoj typ pleti?

Používate vo svojej každodennej starostlivosti o pleť aj sérum alebo ho skôr považujete za zbytočnosť? Pre nás je to už neoddeliteľná súčasť každého dňa, a aby sme o tom presvedčili aj vás, pripravili sme návod, ktorý pomôže vybrať sérum pre každý typ pleti.

Suchá pleť

Kyselina hyalurónová je svätým grálom hydratácie. Je teda základným prvkom, ktorý by nemal chýbať v kozmetickej taštičke ktorejkoľvek ženy, bez ohľadu na typ pleti. Pri suchej pokožke to však platí ešte viac. Okrem toho, že pleť hydratuje a tým aj vypína, redukuje jemné vrásky. Vitamín C je takisto dôležitou zložkou starostlivosti, ktoré zase poskytuje ochranu pred vonkajšími faktormi a redukuje vplyv voľných radikálov.

Náš tip:

juvena

Juvena Skin Energy Aqua Recharge Essence, predáva FAnn

Zmiešaná pleť

Na zmiešanej pleti sa môžu prejavovať rôzne typy nedokonalostí naraz, od akné až po prvé vrásky a hyperpigmentáciu. Dôležité v tomto prípade sú antioxidanty vo forme vitamín C. Ten dokáže predchádza nielen tvorbe vrások, ale aj podporuje tvorbu kolagénu.

Náš tip:

apot

Apot.Care Pure Serum Vitamin C, predáva Marionnaud

Mastná pleť

Ak chcete dať zbohom mastnej pleti a akné, stavte na retinol, ktorý čistí póry, balansuje tvorbu mazu, ale aj pracuje na vyrovnávaní vrások. Sérum s obsahom kyseliny mandľovej je takisto veľmi vhodné pri tvorbe akné, pomáha vyrovnávať aj tón pleti.

Náš tip:

elizabeth

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum, predáva Douglas

1636

Súvisiace články