Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 12. december 2016

Najkrajší darček je sebavedomie!

Od Vianoc nás delí už len niekoľko dní, a pokiaľ aj vám dochádzajú nápady na originálny darček, vedzte, že odpoveď často býva jednoduchšia ako si myslíme. Po čom najviac túžia ženy?

Najkrajší darček je sebavedomie!

Od Vianoc nás delí už len niekoľko dní, a pokiaľ aj vám dochádzajú nápady na originálny darček, vedzte, že odpoveď často býva jednoduchšia ako si myslíme. Po čom najviac túžia ženy? Po darčeku, ktorým im dokáže zmeniť život. Aj keď to znie ako nesplniteľná úloha, jej plnenie je veľmi jednoduché.

 

Každá žena už mnohokrát premýšľala, čo by na sebe zmenila alebo vylepšila. Iba 2% Češiek je spokojná so svojim vzhľadom a viac ako tretina z nich zvažuje estetický zákrok.

Najčastejšie sú nespokojné s bruchom, zadočkom a stehnami. Štvrtina zase túži po novom poprsí a po omladení, vyhladení vrások či liftingu. Nejednu ženu by tak potešila darčeková poukážka pod stromčekom. Je to darček, ktorý poteší a navyše zvýši sebavedomie: „Najčastejšie ho zaobstarávajú muži svojim partnerkám. Niekedy ako prekvapenie, častejšie si však žena tento darček vypýta sama a zákrok aj kliniku má už vybranú,“ potvrdzujú na Klinike Yes Visage, najväčšej klinike estetickej medicíny na Slovensku a v Česku. Avšak nielen partneri, často aj deti svojim rodičom. „Mamička potrebuje operáciu viečok, rodina sa poskladá a kúpi poukaz,“ dopĺňa plastický chirurg MUDr. Martin Molitor. Viac o darčekových poukážkach Kliniky Yes Visage na www.yesvisage.sk/vianoce.

Kto slávny si nadelil liposukciu, prsia alebo facelift?
Väčšina slovenských aj českých celebrít sa zverilo do rúk práve klinike Yes Visage, či už v Bratislave, Brne, Ostrave či Prahe, medzi nimi napríklad slovenská Miss Veronika Husárová, Michal David ČI Mirec Babjak. Úpravu pŕs na klinike napríklad zvažuje aj Simona Krainová. Omladenie kyselinou hyalurónovou vyskúšali herečky Zdena Studenková či Jana Hubinská, fanúšikom plazmaliftingu je ďalšia slovenská kráska Anna Amenová a moderátorka Kristína Kormutová. Najžiadanejším zákrokom je najmodernejšia laserová liposukcia Slim Lipo.

 

Náš tip
Urobte radosť druhým aj sebe. K zakúpeným darčekovým poukážkam dáva Klinika Yes Visage najštedrejšie bonusy na Slovensku - ďalšie poukážky na služby v hodnote až 555 € zadarmo. Využiť ich môžete pre seba alebo opäť ako darček. „Najpopulárnejšie sú poukážky so stanovenou sumou s využitím na čokoľvek. Z viac ako 300 služieb si potom u nás vyberie naozaj každá žena. Získava možnosť výberu od neinvazívnych, kozmetických či kaderníckych služieb, cez služby modernej miniinvazívnej dermatológie a laserov, až po zákroky našich špičkových chirurgov. Poukážky je možné využiť tiež na celkové preventívne vyšetrenie zdravia. Službu si jednoducho už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvetľuje manažérka najväčšej estetickej kliniky u nás. Viac o darčekových poukážkach Kliniky Yes Visage na http://www.yesvisage.sk/vianoce.

Pozrite si video, ako to vyzerá na najväčšej klinike estetickej medicíny a plastickej chirurgie a prečo sa teší dôvere väčšiny našich slávnych.

    2458

    Súvisiace články