Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 11. apríl 2016

TIPY PRE VÁS: Rituál pre bezchybnú a rozjasnenú pleť

Bezchybne hebká pokožka, ktorá podčiarkuje jedinečnú krásu je snom každej ženy a neodmysliteľnou súčasťou cesty k nej je sofistikovaná a pravidelná starostlivosť. Značka Sensai inšpirovaná japonskými ženami, ktorých krása je od nepamäti posudzovaná najmä v súvislosti s kvalitou a krásou ich pleti, prináša kombináciu pokrokovej technológie starostlivosti a jedinečných účinkov vzácneho hodvábu Koishimar.Prečo hodváb Koishimar?Koishimar je výnimočná látka, ktorej používanie patrilo v minulosti výhradne k výsadám cisárskej rodiny.

TIPY PRE VÁS: Rituál pre bezchybnú a rozjasnenú pleť

Bezchybne hebká pokožka, ktorá podčiarkuje jedinečnú krásu je snom každej ženy a neodmysliteľnou súčasťou cesty k nej je sofistikovaná a pravidelná starostlivosť. Značka Sensai inšpirovaná japonskými ženami, ktorých krása je od nepamäti posudzovaná najmä v súvislosti s kvalitou a krásou ich pleti, prináša kombináciu pokrokovej technológie starostlivosti a jedinečných účinkov vzácneho hodvábu Koishimar.

Prečo hodváb Koishimar?
Koishimar je výnimočná látka, ktorej používanie patrilo v minulosti výhradne k výsadám cisárskej rodiny. Koishimar stimuluje produkciu kyseliny hyalurónovej, vďaka čomu sa pleťové bunky doslova ponárajú do životodarného oceánu – pleť je vyživená, hydratovaná a stáva sa prirodzene krásnou.

Saho: zásadný rituál starostlivosti pre dokonalú krásu
Jedinečný rituál starostlivosti o pleť – Saho je inšpirovaný starobylým japonským čajovým rituálom. Pozostáva z každodenného presného sledu úkonov v nemennom poradí. Zahŕňa tri základné princípy – dvojaké čistenie, dvojakú hydratáciu a dvojakú aplikáciu, ktoré spoločne vedú k požadovanému výsledku.

1. Dvojaké čistenie začína odstránením nečistôt na tukovej báze, nasleduje jemná mydlová pena, s pomocou ktorej zmyjete nečistoty na vodnom základe. Dvojité čistenie zanecháva pleť dôkladne čistú, odstraňuje make-up, kožný maz, pot i odumreté kožné bunky.

Odporúčame:


Čistiaci olej a pena Sensai

2. V priebehu dvojakej hydratácie najprv hydratačné mlieko pripraví pleť na prísun vlhkosti. Následným použitím upokojujúcej emulzie a/alebo krému je vlhkosť v pokožke uzavretá a jej vzhľad je prirodzene rozjasnený.

Odporúčame:


lotions_L
Hydratačné mlieko LOTION I pre normálnu až mastnú pleť a LOTION II pre normálnu až suchú pleť


cp_emulsions_L
Vyživujúce emulzie pre rôzne typy pleti
hydrachange_cream_L
Hydratačný krém Sensai Cellular Performance


3. Účinok čistenia a hydratácie ďalej umocňuje metóda dvojakej aplikácie. Jemná masáž prebudí vašu pleť a tlakovou metódou sa potom účinná látka dostane hlboko do pokožky. Odborníci v Sensai veria, že dôsledné vykonávanie rituálu Saho významne podporuje vlastné obranné schopnosti pleti – a to je optimálna cesta k bezchybnému vzhľadu.

img_skincare_saho_13

Prečo dvojaká hydratácia?
Zásadným krokom účinnej starostlivosti o pleť je dostatočná hydratácia – to je mottom Sensai. Dehydratovaná pokožka nie je schopná v dostatočnej miere vstrebať živiny a aktívne zložky emulzie či krému. Použitie prípravku s vysokým obsahom vody zjemní povrch pleti a umožní živinám preniknúť dovnútra. Dvojaká hydratácia je rutinnou starostlivosťou o pleť, ktorá bola navrhnutá na získanie žiaduceho vzhľadu použitím lotionu na prípravu pleti a následnej aplikácie emulzie a/alebo krému na dostatočný prísun živín. Vďaka prípravkom z radu Sensai Cellular PERFORMANCE je vaša pleť nielen dostatočne hydratovaná, ale súčasne dochádza k minimalizácii viditeľných vrások, obnove jasu a pevnosti pleti pre jej hodvábny vzhľad.

Produkty značky Sensai dostanete exkluzívne v sieti parfumérií Marionnaud

pripravila: Jana Zajasenská

14993

Súvisiace články