Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 14. február 2016

TIPY PRE VÁS: Swiss smile – luxusná novinka pre žiarivý úsmev

Súhra luxusu a estetiky v kombinácii s rozsiahlou expertízou odlišuje Swiss smile od bežnej zubnej starostlivosti. Vďaka vývoju najžiadanejších a najinovačnejších zložiek sa stal Swiss smile synonymom vysokoefektívnej starostlivosť o zuby a ústnu dutinu.

TIPY PRE VÁS: Swiss smile – luxusná novinka pre žiarivý úsmev

Súhra luxusu a estetiky v kombinácii s rozsiahlou expertízou odlišuje Swiss smile od bežnej zubnej starostlivosti. Vďaka vývoju najžiadanejších a najinovačnejších zložiek sa stal Swiss smile synonymom vysokoefektívnej starostlivosť o zuby a ústnu dutinu. Opiera sa o tradície a poznatky švajčiarskeho priekopníka v dentálnej hygiene CURADEN, ako aj o priateľskú podporu viac ako 200 000 uznávaných zubárov na celom svete. Swiss smile otvára nové možnosti pre získanie žiarivého úsmevu.

Swiss_Smile_faced'Or toothgel & toothbrush
Zlatý zubný gél a pozlátená ultra jemná zubná kefka
Hodnotný zubný gél obsahuje zlato vo forme úžasného 23,75 karátového zlatého prachu. Svojím protizápalovým a regeneračným účinkom zlato efektívne podporuje dentálnu starostlivosť pri náchylnosti na vznik zubných kazov a zápalu ďasien. Unikátne zloženie gélu obsahuje tiež fyziologický proteín, ktorý je prirodzenou súčasťou našich slín, čím chráni zuby pred demineralizáciou.
Výnimočná, ultra jemná pozlátená zubná kefka obsahuje až deväťkrát viac vlákien než bežné zubné kefky, vďaka čomu je v porovnaní s nimi omnoho jemnejšia a hustejšia. Zaoblené konce vlákien CUREN® šetrne, a pritom dôkladne čistia medzizubné priestory a priehlbiny ďasien pre ochranu zubov a jemnú stimuláciu ďasien.
Ultra jemná kefka v pozlátenom dizajne so štýlovými čiernymi štetinkami je perfektným doplnkom vzácneho zlatého zubného gélu. Táto dvojica je synonymom absolútneho luxusu v dentálnej starostlivosti.

S ďalšími produktmi Swiss smile sa môžete zoznámiť TU.

Exkluzívne v parfumériách FAnn.

12936

Súvisiace články