Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 21. apríl 2015

TIPY PRE VÁS: Revolučný systém čistenia pleti od Olay

Olay Regenerist 3 Point Super Cleansing SystemTvorcovia oceňovanej línie Olay Regenerist teraz prichádzajú s ďalšou revolučnou novinkou. Predstavujú inovatívny systém čistenia pleti, s ktorým majú všetky ženy krásu a zdravie pleti na dosah ruky.

TIPY PRE VÁS: Revolučný systém čistenia pleti od Olay

21. 4. 2015

Olay Regenerist 3 Point Super Cleansing System

Tvorcovia oceňovanej línie Olay Regenerist teraz prichádzajú s ďalšou revolučnou novinkou. Predstavujú inovatívny systém čistenia pleti, s ktorým majú všetky ženy krásu a zdravie pleti na dosah ruky. Zdokonaľte svoj rituál starostlivosti o pleť, maximalizujte jej mladistvý potenciál a zabezpečte si viditeľné výsledky!

Olay_Regenerist_Cleansing_System_PROlay 3 Point Super Cleansing System poskytuje ženám príležitosť správneho čistenia pleti, ktorého výsledkom sa stáva zvýšenie mladistvého potenciálu pleti na maximum. Olay Regenerist 3 Point Cleansing System pleť čistí 4-krát lepšie ako pri manuálnom čisteníi a efektívne pripravuje pleť na následné omladzujúce ošetrenieII. Zvoliť si správny režim čistenia môže poodhaliť mladšiu, žiarivejšiu pleť pripravenú čerpať optimálne výsledky neskôr naneseného ošetrujúceho krému. Nesprávne čistenie má za následok zvýraznenie prejavov starnutia a porušenie hydratačnej bariéry pleti, čo sa môže odzrkadliť dehydratovanou pleťou s nejednotným tónom a štruktúrou.


Nedávna štúdia Olay odhalila, že väčšina žien nemá zaužívaný pravidelný čistiaci režim, ktorý je pritom prvým a najzákladnejším krokom akejkoľvek omladzujúcej starostlivosti. Hoci si ženy nie vždy uvedomujú dôležitosť čistenia pleti, podľa dermatológov je to dobrý spôsob pre zlepšenie jej vzhľadu a zdravia:

• 84% dermatológov vo VBI sa zhodlo, že používanie nesprávneho čistiaceho prípravku môže spôsobiť problémy s pleťou.
• 8 z 10 dermatológov vo VBI tvrdí, že efektívne čistenie a exfoliácia môže zlepšiť aj vzhľad zrelšej pleti.
• 9 z 10 európskych dermatológovII tvrdí, že čistiace pomôcky s miernym exfoliačným účinkom dokážu zachovať zdravý vzhľad pleti.

Olay 3 Point Super Cleansing System, vytvorený v spolupráci s dermatológmi, predstavuje nový spôsob čistenia pleti. Nielenže pleť čistí – efektívne uvoľňuje a odstraňuje nečistoty spolu so zvyškami make-upu, zároveň má aj peelingový účinok, vďaka čomu ju pripravuje na následné ošetrenie a umožňuje jej lepšie vstrebávať aktívne omladzujúce zložkyII. Čistiaca pomôcka využíva kefku, ktorá vyvinie 350 otáčok za minútu a dosiahne na tie miesta v pleti, kam sa prsty pri manuálnom čistení nedostanú. Dvojrýchlostná kefka spolu s čistiacim gélom boli navrhnuté tak, aby rešpektovali hydratačnú bariéru pleti, a pritom dosiahli maximálny stupeň čistenia a exfoliácie.

Dermatologička Susan Weinkle, ktorá spolupracovala s vedcami Olay na vývoji nového čistiaceho systému, vysvetľuje: „Keď sa ma pacientky pýtajú na rady ohľadom čistenia pleti, vždy sa najprv uistím, že používajú správny prípravok – taký, ktorý rešpektuje ochrannú bariéru pleti, pričom ju do hĺbky čistí a zároveň má aj jemný peelingový efekt. Čoraz viac žien sa túži uistiť, že si svoju pleť čistia dobre a správne si aplikujú prípravky. Postrehla som, že čoraz viac z nich prechádza z manuálneho čistenia na čistenie pomocou prístrojov a kefiek. Považujem to za pokrokové riešenie, pretože pleti zabezpečuje pravidelnú šetrnú exfoliáciu, ktorá je kľúčom k dosiahnutiu skvelých omladzujúcich výsledkov."

Režim starostlivosti o pleť Regenerist 3 Point
Okrem čistiaceho systému v spolupráci s dermatológmi Olay vyvinul aj špeciálny prípravok - Skin Perfecting Cleanser. Neparfumovaný, jemne peelingový, hydratačný gél je ako stvorený pre potreby pleti, na ktorej sa už objavujú prvé prejavy starnutia. Pri porovnaní účinku manuálneho čistenia s novým systémom Olay sa zistilo, že pleť je pri pokrokovom čistení kefkou omnoho lepšie pripravená vstrebať hydratačné a ošetrujúce zložky, ktoré v nej tak môžu pôsobiť rýchlejšieII!

Olay_Regenerist_Cleansing_System_boxS ohľadom na tieto zistenia bol režim čistenia pleti Olay Regenerist 3 Point navrhnutý tak, aby ženám umožnil viditeľné omladenie v kombinácii s tromi odporúčanými prípravkami: aplikáciou séra Olay Regenerist 3 Point Super Serum a denného krému Olay Regenerist 3 Point Treatment Cream po rannom čistení, aplikáciou nočného elixíru Olay Regenerist Night Renewal Elixir po večernom čistení. Nočný elixír je obohatený o kyselinu glykolovú, ktorá napomáha k obnove a zjemneniu štruktúry pleti počas spánku.

Doktorka Weinkle dodáva: „Cieľom partnerskej spolupráce so značkou Olay bolo zaistiť, aby ženy naplno využívali potenciál pleťovej starostlivosti. Nejedná sa teda len o neuveriteľne čistú pleť, ale aj o jej prípravu na efektívne omladzovanie a lepšiu penetráciu aktívnych zložieII. Naša inovatívn skrášľujúca pomôcka prináša výsledky prostredníctvom efektívneho čistenia, vďaka čomu ženy získavajú to najlepšie z oboch aspektov: super čistú pleť a efektívne výhody ich omladzujúcich ošetrujúcich prípravkov."

Pokrokovo vyčistená pleť je pripravená prijať omladzujúce účinky z ošetrujúcich prípravkov.
To netvrdí len Olay, ale aj naše zákazníčky:

a) 85% žien má pocit celkovo lepšej štruktúry pleti*
b) 84% žien zaznamenáva celkom nový pocit na pleti*
c) 75% žien potvrdzuje, že čistiaci systém maximalizuje efektívnosť ich ošetrujúcej starostlivosti**
d) 80% žien presvedčili dosiahnuté výsledky**
e) 91% žien by odporučilo čistiaci systém svojej najlepšej kamarátke***

* Výsledky prieskumu, rok 2012, Veľká Británia: 140 testujúcich žien, ktoré 2 týždne používali systém čistenia pleti Olay Regenerist
** Výsledky prieskumu, rok 2012, Veľká Británia: 140 testujúcich žien, ktoré používali systém čistenia pleti Olay Regenerist Cleansing System 2 týždne, a následne ho používali ďalšie 2 týždne v kombinácii s prípravkami Olay Regenerist 3 Point
*** Výsledky prieskumu, rok 2012, Veľká Británia: 108 testujúcich žien, ktoré používali systém čistenia pleti Olay Regenerist Cleansing System 2 týždne, a následne ho používali ďalšie 4 týždne v kombinácii s prípravkami Olay Regenerist 3 Point

ODKAZY
I. Testovanie čistiaceho systému v porovnaní s manuálnym čistením pleti s použitím prípravku Olay Skin Perfecting Cleanser
II. Porovnanie prieniku látok na povrchu pleti vyčistenej prístrojom a nevyčistenej pleti

zdroj: Olay

 

    15257

    Súvisiace články