Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 29. máj 2014

Tajomstvo celebritného opálenia

Vyzkúšajte na vlastnej koži najzdravšie samoopálenie! Vita Liberata je samoopaľovací zázrak zaručujúci okamžitý a rovnomerný efekt.

Tajomstvo celebritného opálenia

28.5.2014


Vyzkúšajte na vlastnej koži najzdravšie samoopálenie! Vita Liberata je samoopaľovací zázrak zaručujúci okamžitý a rovnomerný efekt. Aktivuje prirodzený pigment a opálenie vydrží celý týždeň. Vo FAnn parfumériách teraz nájdete všetky tri kolekcie výrobkov.


VITA LIBERATA LUXURY TAN

Rich_Tinted
Rad Rich Silken Chocolate predstavuje ošetrujúce bronzingové prípravky s okamžitým účinkom pre stredné alebo tmavé opálenie. Obsahuje prípravky vhodné na telo aj tvár, ktorých zloženie je 80 % organické.
Transparentné samoopaľujúce prípravky Deep Silken Touch poskytujú postupné zafarbenie pokožky. Ich zloženie je 80 % organické.
Jedinečné bronzingové prípravky pre dokonalé opálenie až na 3 týždne ponúka rad PHENOMENAL. Pre žiadúci efekt je potrebná aplikácia 3x počas 24 hodín a potom si môžete užívať už len dokonalé opálenie!


VITA LIBERATA SKIN RESPECT

SKIN_RESPECT
Unikátna anti age samoopaľovacia starostlivosť zabezpečuje 72-hodinovú hydratáciu pokožky. Produkty na telo aj tvár sú bez parfumácie, ihneď zasychajú a majú eco certifikát.


Vita_Liberata_respect

 


VITA LIBERATA Naked Skin

NKD_SKN
Nová kolekcia pre trendy opálenie v strednom alebo tmavom odtieni je bez parabénov, alkoholu a parfumácie. Tónovacia pena, samoopaľovací sprej a zmývateľný bronzer majú jednoduchú aplikáciu a ich blednutie je prirodzené.

 

Vita_Liberata_NKD


Všetky tri kolekcie výrobkov VITA LIBERATA nájdete teraz vo FAnn parfumériách.

 

Vita_Liberata_Celebrity_Fans


www.vitaliberata.sk

 

pripravila: Jana Zajasenská

zdroj: Glamour Slovakia

 

 

    12261

    Súvisiace články