Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 12. marec 2021

Kabinet Jankowitch a jeho konzultanti podporujú mladých hendikepovaných športovcov


Športuješ aj napriek hendikepu? Prihlás sa a my ťa odmeníme Mladí hendikepovaní športovci do osemnásť rokov, ktorí na sebe napriek telesnému hendikepu alebo zdravotnému obmedzeniupoctivo pracujú.

Kabinet Jankowitch a jeho konzultanti podporujú mladých hendikepovaných športovcov


Športuješ aj napriek hendikepu? Prihlás sa a my ťa odmeníme

Mladí hendikepovaní športovci do osemnásť rokov, ktorí na sebe napriek telesnému hendikepu alebo zdravotnému obmedzeniupoctivo pracujú. Vybraní športovci majú možnosť získať podporu v podobe odbornej telesnej diagnostiky, vitamínových a výživových doplnkov. Podmienkou je zapojiť sa do výzvy „Podpora mladých hendikepovaných športovcov 2021“.

Je veľa mladých ľudí, ktorí sa venujú športu či už rekreačne alebo profesionálne. „My sme sa tentokrát rozhodli podporiť mladých športovcov do osemnásť rokov s akýmkoľvek telesným hendikepom alebo zdravotným obmedzením. Častokrát totiž práve ľudia s telesným hendikepom dávajú do výkonov oveľa viac ako športovci, ktorí nemusia v živote zápasiť s telesným obmedzením. Počítame s tým, že aj pre nich samotných to bude výzva - zapojiť sa a zverejniť svoj príbeh alebo len zopár informácií o sebe. Na druhej strane svojou odvahou môžu pomôcť a inšpirovať ostatných s podobným problémom,“ vysvetľuje myšlienku projektu Podpora mladých hendikepovaných športovcov 2021dlhoročný úspešný mentor športovcov a výživový poradca Ladislav Jankovič.

hendikepovani sportovci montaz ucastnici jankowitch sutaziaci 2

Projekt, ktorý bol už na sociálnych sieťach spustený, je nastavený tak, že odmenu získa každý športovec zaradený do výzvy, v podobe odbornej telesnej diagnostiky, ale aj setu vitamínov a výživových doplnkov Jankowitch Nutrition. Stačí, keď sa do konca mesiaca marec prihlási prostredníctvom mailu info@jankowitch.com, na ktorý pošle základné údaje o sebe a krátky text. Do projektu sa už stihla prihlásiť šestica mladých nadšencov, s ktorými budú pracovať odborní konzultanti Kabinetu Jankowitch.

Navyše, jednotlivým prihláseným športovcom už teraz môže verejnosť (až do 15.mája) posielať ako podporu na základe sympatií hlasy. Mladý športovec, ktorý dostane najviac hlasov, získa starostlivosť v podobe pravidelných odborných telesných diagnostík a takisto vitamíny a výživové doplnky Jankowitch Nutrition počas nasledujúcich 12-tich mesiacov od vyhodnotenia!

Do výzvy „Podpora mladých hendikepovaných športovcov 2021“ sa môže zapojiť každý športovec s telesným hendikepom alebo zdravotným obmedzením, ktorý nie je starší ako 18 rokov a venuje sa športu či už na profesionálnej alebo hobby úrovni. Jednoducho stačí, ak na sebe maká!

Bližšie informácie na web-stránke www.jankowitch.com

1369

Súvisiace články