Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 18. január 2021

Najlepšie online platformy na domáce tréningy

Karanténa nie je dôvod na to, aby sme sa športu apohybu vyhýbali. Práve naopak, pohyb je veľmi dôležitou súčasťou budovania zdravého tela aimunitného systému.

Najlepšie online platformy na domáce tréningy

Karanténa nie je dôvod na to, aby sme sa športu a pohybu vyhýbali. Práve naopak, pohyb je veľmi dôležitou súčasťou budovania zdravého tela a imunitného systému. Fitká sú síce zatvorené, no skvelý tréning vám ponúknu aj tieto aplikácie. Vyberte si to, čo vám najviac vyhovuje a udržujte svoje telo aj myseľ vo forme.

 

Obé

Stránka pre všetkých, ktorí majú radi rôznorodosť tréningov a rýchlo sa začnú nudiť. Na tejto platforme nájdete množstvo nahratých, ale aj live tréningov zaradených do 12 kategórií ako silový tréning, HIIT, formovanie postavy, jóga, barre či tanec. Vyberať si môžete aj z rôznych dĺžok tréningov, čiže skutočne každý si príde na svoje.

Screenshot 2021 01 15 at 16.51.08

FitOn

V tejto aplikácii nájdete takisto pestrú ponuku najrôznejších tréningov od HIIT cez jógu až po pilates, ale aj špeciálne tréningy ako napríklad pre tehotné alebo popôrodné tréningy. Ak ste fanúšikom známych osobností zo sféry fitness ako Gabrielle Union alebo Jonathan Van Ness, potešia ich aj špeciálne hodiny pod ich vedením. Aby vám nechýbal sociálny aspekt cvičenia, môžete si nastaviť spoločné tréningy so svojimi kamarátmi.

fiton

Evolve21

Všetci z nás, ktorí sa zvyknú vyhovárať na nedostatok času a nestíhačky počas dňa, táto aplikácia je pre vás ako stvorená. Nájdete v nej tréningy na 3 týždne, ktoré sú zostavené zo 7 minútových rutín v rôznych kategóriách, napríklad HIIT, dynamika či sila, ale aj jóga a dokonca aj meditácia. Skvelá je aj možnosť prispôsobenia si tréningov podľa úrovne kondičky a schopností. Celá aplikácia je zostavená ako trojtýždňová challenge, avšak aj po jej ukončení vám ostanú tréningy k dispozícii.

Screenshot 2021 01 15 at 17.08.06

P.volve

Aplikácia P.volve je síce platená, no je veľmi pokročilá. Jej cieľom je naučiť svojich „zverencov“ naučiť cvičiť správne, aj keď na diaľku. V rámci ich tréningov budete cvičiť s vlastnou váhou, s expandermi, ľahkými váhami a ďalšími dostupnými pomôckami. Navrhnuté sú v rámci filozofie low-impcat a precvičíte nimi celé telo. Dokopy si môžete vyberať z viac ako 200 rôznych tréningov, pričom každý týždeň pribúdajú nové a nové.

Screenshot 2021 01 15 at 17.17.11 

FitPlan

Osobného trénera, ktorý vám bude k dispozícii kedykoľvek budete mať chuť nájdete v aplikácii FitPlan. Vybrať si pritom môžete z rôznych typov programov, napríklad rysovačka, mind & body challenge či mnohé ďalšie. Výhodou tejto aplikácie však je, že okrem samotných tréningov vám tiež poradí s komplexným poradenstvom vrátane stravovania a výživy.

Screenshot 2021 01 15 at 17.36.25

Sworkit

Ak ste začiatočník, ale pokojne aj pokročilý, táto aplikácia vám pomôže zostať fit aj keď cvičíte z domu. Hneď na úvod si môžete nastaviť svoje ciele, očakávania, ale aj typ tréningov vrátane silového, kardia, jógy či rehabilitácie a strečingu.

sworkit

Foto: archív firiem, Adobe Stock

1348

Súvisiace články