Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 2. júl 2020

Summer Body: Najlepšie aplikácie na cvičenie doma

Bez ohľadu na to, či sa chystáte na dovolenku alebo ju tento rok vynecháte, leto je predsa len tu. To znamená aj menej vrstiev oblečenia, kratšie kúsky aviac odhalenej pokožky.

Summer Body: Najlepšie aplikácie na cvičenie doma

Bez ohľadu na to, či sa chystáte na dovolenku alebo ju tento rok vynecháte, leto je predsa len tu. To znamená aj menej vrstiev oblečenia, kratšie kúsky a viac odhalenej pokožky. V prípade, že ste sa rozhodli získať svoju stratenú formu alebo ju chcete posunúť ešte ďalej, poradíme vám, ktoré aplikácie vám v tom pomôžu.

Počas karantény sme boli prinútení zvyknúť si na cvičenie doma, keďže fitnescentrá museli zavrieť svoje brány. Našťastie však existuje množstvo zaujímavých športových aplikácií, s ktorými sme mohli pokračovať v cvičení. Teraz vám ich predstavujeme, aby ste pomocou nich, bez výbavy a špeciálnych prístrojov dokázali budovať zdravé telo aj ducha.

Beh: Nike Run Club

Túto aplikáciu síce vyvinula značka Nike, no je bezkonkurenčne najlepšia a navyše úplne zdarma. Dokážete v nej získať prístup ku rôznym tréningovým plánom od svetových trénerov aj športovcov a následne si môžete personalizovať svoje ciele. Potom už len stačí sledovať, ako sa zlepšujete.

nike run

Jóga & Pilates: Glo

Zrejme najlepšia personalizovateľná jóga na trhu, síce stojí mesačne až 23 eur, no za tú kvalitu a tréningové plány na mieru to určite stojí. V ponuke je viac ako 4-tisíc rôznych tréningov, ktoré vedú celebritní jogíni, pričom sústrediť sa môžete na najrôznejšie potreby svojho tela aj duše. Či už hľadáte vnútornú rovnováhu alebo fyzickú silu.

glo 

Silové cvičenie: Fitbod

Táto aplikácia je v podstate virtuálny osobný tréner. Mesačný poplatok za najvyšší program stoji necelých 10 eur, čo sa v porovnaní s cenou za osobný tréning nedá porovnať. Do aplikácie zadajte svoje ciele, úroveň a miery, a zvyšok nechajte na appku. Vyhodnotí, aký typ tréningu je pre vás najlepší a algoritmus vám následne bude tréningy upravovať podľa výkonov.

fitbod 

Rôzne typy: NEOU Fitness

NEOU je ako Netflix na rôzne tréningy. Na tejto platforme nájdete viac ako 60 rôznych typov cvičení, kam sú následne zaradené nespočetné hodiny najrôznejších tréningov. Ak hľadáte niečo, čo vás tak skoro neprestane baviť, toto je ono. Nájdete si v tom zaručene to najlepšie pre seba a keď vás to prestane baviť, môžete prejsť na niečo iné. Ich ponuka sa navyše neustále rozrastá. Mesačne vás aplikácia vyjde na 15 dolárov.

neou

Foto: archív značiek

 

2291

Súvisiace články