Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 24. apríl 2020

DETOX NA MAX: Pomôžte svojmu telu

Dnes je viac ako inokedy dôležité, aby naše telo bolo odolné a silné. Posilňovať imunitu môžete viacerými spôsobmi, no nie vždy pracuje na stopercent.

DETOX NA MAX: Pomôžte svojmu telu

Dnes je viac ako inokedy dôležité, aby naše telo bolo odolné a silné. Posilňovať imunitu môžete viacerými spôsobmi, no nie vždy pracuje na stopercent. Jedným z dôvodov je aj znížená funkcia detoxikačných orgánov. Riešením je úprava stravy, správne bylinky a výživové doplnky.

Náš organizmus je ako dokonalý stroj, ktorý má na všetko vyvinutý svoj systém. Dokáže sa samé liečiť a čistiť. Vplyvom nesprávneho životného štýlu, nevyváženej strave, množstvu zlozvykov, stresu a znečistenému prostrediu sa však stáva, že sú orgány preťažené a dochádza k nerovnováhe. Vtedy to na sebe nielen vidíme ale aj cítime. To je signál, že telo potrebuje pomoc. Skvelým riešením je detox, ktorým opäť celý systém naštartujete a podporí činnosť vylučovacích orgánov.

Základom je kvalita

Základom je úprava stravy, ktorú by ste mali dodržiavať celoročne. Zamerajte sa predovšetkým na kvalitu a správne zloženie jedálnička. Už v začiatkoch pocítite, že sa budete cítiť inak. Ľahšie, menej unavená, nehovoriac o kvalitnejšom spánku. To všetko sa prejaví aj zvonka. Aby ste tento proces urýchlili a svoje telo dostali čím skôr do formy, využite aj silu byliniek a výživových doplnkov.

60079314 2350843365152441 8631762866178883584 o

Pomaly ďalej zájdeš

Nikdy však do tohto procesu neskočte radikálnym spôsobom, začínajte pozvoľne a nechajte si poradiť odborníkmi. Ako správne detoxikovat svoje telo vám prezradí uznávaný odborník na výživu a detoxikáciu MUDr. David Frej

Redakcia TOP FASHION odporúča:

Bylinný čaj Čisté telo

Zmes bylín pre celkové prečistenie, harmonizáciu a posilnenie prirodzenej obranyschopnosti organizmu.

1

Bylinný čaj Zdravá pečeň

Originálna zmes bylín podľa receptúry a dlhoročných skúseností Ecce Vita na podporu funkcie a regenerácie pečene a zlepšenie trávenia i akútnych ťažkostí.

2

Bylinný čaj Zdravé obličky

Zmes bylín na podporu obličiek a normálne funkcie močových ciest podľa originálnej receptúry Ecce Vita na základe dlhoročných skúseností.

zdrave ledviny 

Liver plus

Bylinná zmes obsahujúca bylinu "Kuťka", ktorá pomáha udržiavať zdravú funkciu pečene.

3

Gut Protect

Originálna receptúra kľúčových živín pre harmonizáciu funkcie črevného traktu, podporu trávenia, ochrany buniek pred oxidatívnym stresom a pre podporu metabolizmu bielkovín a sacharidov. Gut Protect with Sustamine® L-Alanyl-L-Glutamine.

4

Organic Aloe Vera

Prírodná šťava z listov Aloe Vera obsahujúci viac ako 200 vitamínov, minerálnych látok, aminokyselín, tráviacich enzýmov a ďalších zdraviu prospešných látok.

5


Foto: EcceVita

1320

Súvisiace články