Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 1. január 2020

Najlepšie pomôcky na cvičenie doma

Na to, aby ste si vytrénovali postavu svojich snov azdravého ducha, nemusíte chodiť každý deň do preplneného fitka alebo na skupinové hodiny. Pohodlne to zvládnete doma apomôžu vám pri tom tieto pomôcky.

Najlepšie pomôcky na cvičenie doma

Na to, aby ste si vytrénovali postavu svojich snov a zdravého ducha, nemusíte chodiť každý deň do preplneného fitka alebo na skupinové hodiny. Pohodlne to zvládnete doma a pomôžu vám pri tom tieto pomôcky.

TRX

Populárne gumy a laná TRX sa dnes bežne využívajú na cvičenie celého tela. Stačí ich pripevniť o pevnú strop alebo stenu.

1 

Závažia na členky a zápästia

Aj pridanou váhou na členkoch či na zápästiach môžete efektívne posilňovať horné či dolné končatiny. Vo väčšine prípadov môžete pridávať a uberať váhu podľa potreby.

2 

Záťažové švihadlo

Podľa štúdií sa 10 minút skákania na švihadle vyrovná 30 minútovému joggingu. Vyberte si švihadlo s možnosťou záťaže v rúčkach a môžete experimentovať s intenzitou.

4 

Odporové gumy

S pomocou odporových gúm veľmi jednoducho rozcvičíte telo, môžete ich využiť aj na rehabilitáciu či na zlepšovanie mobility, ale aj na posilňovanie.

5 

Kettlebell

Táto pomôcka je veľmi versatilná, využiť sa dá na najrôznejšie cviky od mŕtvych ťahov cez drepy až po dynamické cvičenia cenlého tela.

6 

Slidery

Ďalšia veľmi praktická a všestranná pomôcka, ktorou veľmi jednoducho môžete posilňovať stred tela, najmä brucho.

7 

Foam roller

Vďaka foam rolleru môžete nielen precvičovať mobilitu, ale aj rehabilitovať a masírovať svalstvo.

10 

MoveIt

Ak potrebujete komplexné riešenie pre pravidelné cvičenie doma, stavte na tento prístroj. Vyžaduje si voľnú plochu v rozmeroch 3x3 metre, spojíte ho s príslušnou aplikáciou a následne cvičíte podľa pokynov. Systém vám ďalej vyhodnocuje vaše výkony.n

8 

Wahoo Tickr X

Wahoo je o niečo prepracovanejší fitness tracker. Počas cvičenia ho máte upevnený na hrudníku, vďaka čomu veľmi presne meria pulz. Prepojiť sa dá s mnohými aplikáciami ako Nike + Running či Apple Health.

9

Foto: archív značiek

3182

Súvisiace články