Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 25. máj 2017

Ak nechcete podľahnúť stresu, začnite sa o seba starať

Každá z nás si občas povzdychne, že ju život príliš nebaví a nemá dôvod na radosť. Nikdy však nie je tak zle, pokiaľ naše telo a psychiku neničí bolesť a choroba.

Ak nechcete podľahnúť stresu, začnite sa o seba starať

Každá z nás si občas povzdychne, že ju život príliš nebaví a nemá dôvod na radosť. Nikdy však nie je tak zle, pokiaľ naše telo a psychiku neničí bolesť a choroba. V mnohých prípadoch si veľkú časť z nich spôsobujeme vlastným pričinením. Aby sme sa aspoň z časti vyvarovali týmto situáciám, mali by sme robiť nasledovné veci.

V prvom rade si je potrebné usporiadať vlastné hodnoty a zoradiť si tento rebríček vhodným spôsobom. Nikto za vás nevyrieši problémy, ktoré ste si nahromadili vo svojom živote. Niekedy je nutné sa k tomu postaviť čelom a zobrať konečne všetko do vlastných rúk.

"Nakopnite" svoju myseľ pohybom

Základom pre pohodový a bezproblémový život je ľudská psychika. Ak je vyčerpaná potrebuje dostatok odpočinku. Z počiatku je to zrejme náročné, máte však dostupné možnosti vziať si lieky na spanie, ktoré nie sú návykové. Na začiatok vás upokoja a potom si môžete intenzitu ich užívania znižovať až celkom prestanete.

Veľmi dobrým spôsobom, ako sa vaše telo dostane do optimálneho stavu, je pohyb. V telocvični, ale aj domácom prostredí si môžete dopriať 30 minút cvičenia. Vaša krv dostane nový impulz, začne rýchlejšie prúdiť a tým pádom bude lepšie prenášať všetky dôležité látky v tele na konkrétne miesta. Prospeje to vašim svalom, ktoré začnú viac pracovať a samozrejme aj postave. Cvičenie vás unaví a budete schopné lepšieho spánku. Na druhej strane sa postará o dokonalú figúru, ktorú môžete ozdobiť šperkom a vhodnou farbou laku na nechty.

Nechajte pôsobiť hormóny

Ešte lepším spôsobom je pravidelný sex, ktorý sa dokáže pohrať s emóciami a telesnou schránkou tela. Intenzívnejšie pocity si môžete dopriať Xtrasize novinkou, ktorá dokáže mužom a v konečnom dôsledku aj ženám pomôcť k väčšiemu vzrušeniu. Sex je zdravý aj z vedeckého hľadiska, preto sa nebráňte jeho blahodarným účinkom na vašu psychiku. Nakoniec to bude možno ten najlepší spôsob, ako odbúrať stres z vášho života.

    1576

    Súvisiace články