Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 4. jún 2021

Letná manikúrová inšpirácia

Manikúra je veľmi jednoduchou cestou, ktorou vyjadríme svoju aktuálnu náladu. V prípade, že máte chuť na letný, bezstarostný a stále štýlový dizajn, inšpirujte sa trendy manikúrou z Instagramu.

Letná manikúrová inšpirácia

Manikúra je veľmi jednoduchou cestou, ktorou vyjadríme svoju aktuálnu náladu. V prípade, že máte chuť na letný, bezstarostný a stále štýlový dizajn, inšpirujte sa trendy manikúrou z Instagramu. Nájdete v nej veselé, dobrodužné aj elegantné nápady, ktoré okamžite rožiaria váš celkový look.

Farebná francúzska

Francúzska manikúra zažíva už dlhšiu dobu obrovský boom. Túto sezónu sa nosí jej pastelová verzia, v ktorej môžete skombinovať niekoľko rôznych farieb. Takéto nechty budú pôsobiť veľmi elegantne, chic a zároveň trendy.

@overglowedit 

Štvorčeky

Jedným z najobľúbenejších letných vzorov sú bezpochyby štvorčeky. Milujeme ich nosiť v našich outfitoch a teraz si ich môžeme dopriať aj na manikúre. Využiť sa pritom dajú na celých nechtoch, ako detail v rámci francúzskej manikúry či ako ozdoba na jednom nechte. Výber farby aj umiestnenia je samozrejme na vás.

thehangedit@thehangedit 

Biela

Ak preferujete minimalizmus a nadčasovosť, siahnite po obyčajnej bielej farbe. Aj keď sa môže zdať, že ide o nudnú voľbu, biely lak bude vždy pôsobiť veľmi luxusne a čisto. Hodí sa každému tónu pokožky, vyzerá elegantne a dá sa navyše veľmi jednoducho kombinovať s inými farbami.

lefevrediary@lefevrediary 

Trblietky

Mnohí z nás by nečakali trblietky v tomto ročnom období a šetrili by si ich najmä na obdobie koncoročných večierkov. Avšak táto sezóna je iná a trblietky sa počas nej nosia vo veľkom. Siahnuť môžete po väčších aj menších, po klasických s kovoými odleskami alebo po farebných. Nebojte sa experimentov a pokojne skombinujte aj viacero typov.

amyle.nails3@amyle.nails 

Špirály

Trend známy zo 70.rokov sa takisto teší veľkej popularite v móde a nosí sa napríklad na šatách, kabelkách a mnohých ďalších kúskoch. Vyskúšať ho môžete aj na nechtoch, kde prinesie dávku dobrodružstva aj retro nádych. Vybrať si môžete z mnohých farebných kombinácií.

celmatique@celmatique

Foto: Instagram

1370

Súvisiace články