Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 6. apríl 2021

Manikúrový trend: Nude Nails

Naturálna krása je v tomto období v popredí. Týka sa nielen líčenia, ale aj minimalistického prístupu v starostlivosti o pleť.

Manikúrový trend: Nude Nails

Naturálna krása je v tomto období v popredí. Týka sa nielen líčenia, ale aj minimalistického prístupu v starostlivosti o pleť. Prirodzenosť zasiahla aj manikúrové trendy, medzi ktorými sa objavil nude nails trend, čiže nahé nechty. Takáto manikúra pôsobí, akoby boli nechty len prirodzene upravené, bez zbytočných farieb či vzorov. 

@raelondonnails

Nude manikúra má však rôzne tváre. Samozrejme môžete svoje nechty nechať v prirodzenom stave, stačí keď ich upravíte do požadovaného tvaru. Ak však vaše nechty slabé a potrebujú podporu laku, v tomto smere sa vám naskytuje množstvo možností. Siahnuť môžete po najzákaldnejších lakoch - transparentných, či už klasicky lesklých alebo po moderných matných verziách. Nechty okamžite transformujú a dodajú im pevnosť.

Ak sa však laku nechcete ani v tomto smere vzdať, máte ďalšie možnosti. Vybrať si môžete lak v telovej farbe, ktorý sa hodí k vášmu tónu pleti, vďaka čomu získajú nechty na unifromnom a zjednotenom vzhľade. V tomto prípade môžete zvoliť úplne krycí lak alebo jemne transparentný. Zaujímavou voľbou však je aj transparentný lak s farebnou perleťou, ktorý nechty premení na malé kúsky umenia. Moderne a chic budú pôsobiť aj drobné trblietky na inak nahých nechtoch.

Foto: Instagram

Trochu náročnejší, no takisto veľmi pekný dizajn vytvoríte tlmenou verzou francúzskej manikúry, ktorá využíva bielu špičku avšak prechod do transparentnosti je veľmi plynulý. Elegantný vzhľad nechtov tiež vytvoríte tenučkou vrstvou obľúbeného telového laku, ktorý je dostatočne transparentný na to, aby nezakryl prirodzenosť nechtov. Ak vám však veľmi chýba nejaká zaujímavá ozdoba, doprajte si maličký detail, napríklad v podobe bodky, srdičeka či aplikácie trblietok alebo iných zaujímavých detailov. 

5069

Súvisiace články