Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 15. február 2021

Must-have farby rúžov na jar

Mnohé znás sa líčenia pier počas doby nosenia rúšok vzdali. My však nevidíme dôvod vtom, prestať ich používať, pokojne aj vdomácom prostredí, kedy rúška skladáme.

Must-have farby rúžov na jar

Mnohé z nás sa líčenia pier počas doby nosenia rúšok vzdali. My však nevidíme dôvod v tom, prestať ich používať, pokojne aj v domácom prostredí, kedy rúška skladáme. Vybrali sme pre vás 5 krásnych farieb, ktoré vás naladia na prichádzajúcu jar a pomôžu vám cítiť sa upravene aj počas home office.

Takmer hnedá

Kto by povedal, že hnedá na perách môže pôsobiť takto chic? Základom je samozrejme výber toho správneho odtieňa, ktorý sa bude hodiť vašej pleti. Hnedá s červenými či bordovými podtónmi by však mala byť stávka na istotu pre väčšinu z nás.

@xbibigul

Náš tip:

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick So 90sCharlotte Tilbury Matte Revolution, odtieň So 90s

Tlmená bordová

Skvelou alternatívou ak si nie ste istí hnedou, je tlmený odtieň bordovej. Má v sebe silný zimný nádych, no vďaka svojej tlmenosti je plne využiteľná aj na jar. Pôsobí veľmi elegantne a pritom je univerzálna a nadčasová. Skúste ju po línii pier trochu rozmazať, aby ste dosiahli „pobozkaný“ look.

babba@babba 

Náš tip:

Rouge Hermes Satin lipstick Rouge HRouge Hermés Satin lipstick, odtieň Rouge H

Vysoký lesk

Výrazné lesky na pery, ktoré sme milovali na začiatku milénia, sú takisto späť. Nosia sa samostatne na nahých, nenalíčených perách, no pokojne ho môžete použiť ako vrchnú vrstvu na akýkoľvek rúž. Krásne vynikne napríklad na svetlej ružovej aj nude tónoch.

annasarlvit@annasarlvit 

Náš tip:

Collagen Lip Bath Gloss CHARLOTTE TILBURYCharlotte Tiblury Collagen Lip Bath Gloss, odtieň Refresh Rose

Náznak oranžovej

Zaujímavá, odvážna a šťavnatá alternatíva ku obľúbenému červenému rúžu môže byť oranžová. Vďaka širokému spektru možných odtieňov si každý nájdete to, čo mu najviac vyhovuje. Koralová vám pripomenie leto, zatiaľ čo oranžová s náznakom červenej bude pôsobiť retro a chic. Terakota je skvelou, univerzálnou voľbou pre všetkých.

allisonmcnamara@allisonmcnamara

Náš tip:

Tom Ford Lip Color Lipstick ContemptTom Ford Lip Color Lipstick, odtieň Contempt

Baby pink

Svetloružová alebo baby pink, je ideálna pre všetkých, ktorí hľadajú niečo, čo sa hodí na každodenné používanie a je to viac-menej stávka na istotu. Využiť sa dá celoročne a nezáleží ani na tom, či zvolíte matnú alebo lesklú verziu. Pastelové odtiene pôsobia navyše jarne a mladistvo.

claire most@claire_most

Náš tip:

MAC Cremesheen Lipstick Peach BlossomMAC Cremesheen Lipstick, odtieň Peach Blossom

Foto: Instagram, archív značiek

1080

Súvisiace články