Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 15. september 2020

Jesenná manikúrová inšpirácia

Sjesenným počasím meníme šatníky, ale aj spôsob, akým pristupujeme klíčeniu avizáži. Týka sa to aj manikúry, ktorú podriaďujeme jesenným trendom.

Jesenná manikúrová inšpirácia

S jesenným počasím meníme šatníky, ale aj spôsob, akým pristupujeme k líčeniu a vizáži. Týka sa to aj manikúry, ktorú podriaďujeme jesenným trendom. Aké farby a dizajny stoja za vyskúšanie túto sezónu?

Khaki

Tak trochu prekvapivá farba tejto jesene. Nadväzuje na trend prírodných tónov, ale aj na našu záľubu v odtieňoch zelenej či žltej, ktorým sme sa v lete vôbec nevyhýbali. Prináša do sveta manikúry svieži vánok, pôsobí elegantne a pritom nevšedne.

@betina_goldstein

 

Prírodné ombré

Ak vás ešte stále neprestali baviť jemné odtiene hnedej, krémovej, béžovej a všetky Ďalšie prírodné farby, vyskúšajte s nimi vytvoriť ombré. Na každý necht naneste inú farbu, no vyberajte ich tak, aby k sebe ladili. Môžete ich usporiadať od najsvetlejšej po najtmavšiu.

oliveandjune@oliveandjune

Červená inak

Keď to už vonku vyzerá na pravú jeseň, mnohé z nás vymieňajú pastelové odtiene ružovej, fuksiovú a žiarivú koralovú za červenú klasiku. Ani tá však nemusí vyzerať bežne, stačí zvoliť jej hravejšiu podobu. Zaujímavý efekt vytvorí napríklad bodkovaný vzor.

thehangedit@thehangedit

Metalická

Čo sa stane, keď sa spojí sofistikovaná a trendy francúzska manikúra a luxusne pôsobiace metalické tóny? Vznikne veľmi štýlová, elegantná manikúra. Zvoľte zemité tóny medenej, staroružovej či terakotovej a ozdobte ich ladiacim francúzskym prúžkom v metalickom efekte.

amyle.nails

Pastelová batika

Ak by vám predsa len bolo smutno za letnými dňami, vyskúšajte to s batikovanou manikúrou, ktorá vám leto môže pripomínať každý deň. Farebne si ju môžete doladiť podľa seba, pastelové farby veselou voľbou, zatiaľ čo neutrálne odtiene elegantnou.

lemanoir@lemanoir

Foto: Instagram

2818

Súvisiace články