Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 4. september 2020

Byredo uvádza líniu dekoratívnej kozmetiky

Švédska značka Byredo ovládla nielen náš instagramový feed, ale aj poličky vkúpeľniach. Je známa svojimi minimalistickými obalmi, ktoré sú prísľubom jednoduchého prístupu, účinných ingrediencií anenapodobiteľných vôní.

Byredo uvádza líniu dekoratívnej kozmetiky

Švédska značka Byredo ovládla nielen náš instagramový feed, ale aj poličky v kúpeľniach. Je známa svojimi minimalistickými obalmi, ktoré sú prísľubom jednoduchého prístupu, účinných ingrediencií a nenapodobiteľných vôní. Teraz svoju filozofiu pretavuje aj do svojej úplne prvej línie dekoratívnej kozmetiky.

Značka Byredo vytvorila množstvo kultových produktov, medzi ktorými žiaria najmä parfumy či kozmetické produkty na starostlivosť o telo. Nechýbajú v kozmetických kufríkoch svetových celebrít ani milovníčok kvalitnej kozmetiky, preto mnoho z nás s napätím čakalo, či svoje fungovanie rozšíria aj o niečo ďalej. A dočkali sme sa!

Línia dekoratívnej kozmetiky je presne taká, akú by ste od Byredo čakali. Minimalistická moderná a nadčasová. Pozostáva zatiaľ len zo 6 produktov, no každý z nich to má našliapnuté na to, aby sa stal ďalším ikonickým skvostom z dielne tejto značky. Pri vytváraní tejto línie sa značka spojila s inovatívnou make-up artistkou Isamayou Ffrench. Vizážistka prezradila, že najskôr nebola spolupráci veľmi otvorená, keďže momentálne sú svetové značky repetetívne a neinovatívne. Avšak potom si uvedomila, že to je to príležitosť urobiť veci inak. „Chceli sme vytvoriť nielen inovatívne, ale aj zaujímavé produkty, ktoré budú ľudí motivovať k experimentom a zároveň ich budú nútiť rozmýšľať o líčení inak,“ povedala vizážistka.

2

Medzi prvými produktami tak nájdete multilíčidlo (na líčka, pery či viečka) v 16 odtieňoch, rúž v 15 odtieňoch, balzam na pery, maskaru, očnú linku a 3 paletky očných tieňov. Byredo a Isamaya Ffrench stavili na etické ingrediencie, inkluzivitu a jednoduchosť používania každého produktu. Majú byť určené pre všetkých, bez rozdielu na rasu, vek či pohlavie.

3

Tieto nové produkty sa dostanú do predaja 1.októbra, takže si na nich ešte chvíľu budeme musieť počkať. Dostupné však budú online na stránkach značky Byredo, ale aj v butikoch po celom svete vrátane Londýna, Los Angeles, Paríža či Štokholmu.

Foto: archív značky

 

1087

Súvisiace články