Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 15. júl 2020

Must-have rúže na leto

Rúže sú skvelou pomôckou aj na tie dni, kedy sa nám nechce líčiť alebo na to jednoducho nemáme čas. Stačí aplikácia svojej obľúbenej farby, ktorá okamžite premení celý look adodá nám upravený vzhľad.

Must-have rúže na leto

Rúže sú skvelou pomôckou aj na tie dni, kedy sa nám nechce líčiť alebo na to jednoducho nemáme čas. Stačí aplikácia svojej obľúbenej farby, ktorá okamžite premení celý look a dodá nám upravený vzhľad. Aké rúže sú našimi must-haves na toto leto?

Hlboká ružová

Ani červená, ani ružová, taká je najpopulárnejšia farba rúžu tohto leta. Má v sebe všetko, čo od rúžu chcete, sexepíl a zmyselnosť, šťavnatosť a dobrodružstvo. Hodí sa skutočne každému tónu pleti a pri líčení sa na neho môžete úplne spoľahnúť. Nepotrebujete k nemu už žiadne ďalšie líčenie.

@rosiehw

Náš tip:

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Rose TropicalYves Saint Laurent Rouge Pur Couture Rose Tropical

 

Karamel

Aj v beauty trendoch sa ujali neutrálne farby a prírodné tóny. Medzi rúžmi je preto veľmi populárny jemný odtieň hnedo-oranžovej, ktorý pripomína roztopený karamel. Nosiť sa dá na matný aj lesklý spôsob a pokojne môžete siahnuť aj po trblietavej verzii. Vytvoríte ním líčenie a lá exotická bohyňa.

camilacoelho@camilacoelho

 

Náš tip:

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Fenty GlowFenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Fenty Glow

Pure Glow

Ak si potrpíte na vizáži, no nemáte radi výrazné farby, poteší vás veľký letný trend leskov na pery. Lesky sa síce nosia už nejakú tú sezónu, no teraz to vypuklo naplno. Výrazný lesk takmer so zrkadlovým efektom pokojne aplikujte na nahé pery alebo ako vrchnú vrstvu na váš obľúbený rúž.

sabinasocol@sabinasocol

 

Náš tip:

Chanel GLOSS LUMIÈREChanel GLOSS LUMIÈRE

Baby Pink

Prirodzenosť sa takisto nosí! Jemné, dievčenské líčenie vytvoríte pomocou svetloružového rúžu, ktorý vyzdvihne líniu vašich pier, no zároveň nechá vyniknúť vašu prirodzenú krásu. Ideálny rúž na každodenné nosenie, pristane svetlejším aj tmavším tónom pleti a veľmi jednoducho sa dopĺňa do najrôznejších štýlov líčenia.

vikyandthekid@vikyandthekid

Náš tip:

Tom Ford Lip Color Matte Pink TeaseTom Ford Lip Color Matte Pink Tease

Foto: Instagram, archív značiek

1275

Súvisiace články