Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 13. február 2020

Valentínska vizáž: Inšpirácia od svetových vizážistov

Každý si oslavu lásky predstavuje inak, pre niekoho to je chutná večera, niekto si vysníva exkluzívny pobyt pri Eiffelovke, iní zase túžia po dlhých hodinách rozprávania sa sčerveným vínom vruke. Nech už je vaša predstava akákoľvek, no máte chuť romantickú náladu podčiarknuť aj vizážou, máme pre vás niekoľko tipov priamo od vizážistov svetových celebrít.

Valentínska vizáž: Inšpirácia od svetových vizážistov

Každý si oslavu lásky predstavuje inak, pre niekoho to je chutná večera, niekto si vysníva exkluzívny pobyt pri Eiffelovke, iní zase túžia po dlhých hodinách rozprávania sa s červeným vínom v ruke. Nech už je vaša predstava akákoľvek, no máte chuť romantickú náladu podčiarknuť aj vizážou, máme pre vás niekoľko tipov priamo od vizážistov svetových celebrít.

Lady in Pink

Jemná, nežná, dievčenská. Taká budete v prípade, že na viečka aplikujete svetloružové tiene a na pery nanesiete podobnú farbu s vysokým leskom. Vlasy zopnite do strapatého drdolu, nechajte pár pramienkov splývať pri tvári a do vlasov pridajte trblietavú čelenku. Ak zvolíte kvetinové šaty v pastelových farbách, bude z vás tá najkrehkejšia žena široko-ďaleko.

@melissa.hernandez

Princezná

Vlasy v jemných dlhých vlnách nechajte voľne viať na chrbte, efektne ich uhlaďte aj za ušami. Nechajte výrazný odtieň fuskiovej, aby strhol všetku pozornosť na vaše pery. Očí zvýraznite jemnou vrstvou tekutej linky a nezabudnite na malý, dramatický flick vo vonkajších kútikoch.

ninapark@ninapark 

Broskyňová

Ďalšia jemná verzia, ktorá pôsobí elegantne, upravene a pritom stále uvoľnene. Rozpustené vlasy nechajte voľne padať na ramená, tvári dodajte trochu žiari pomocou rozjasňovača na líčkach a nezabudnite na pery naniesť krémový, jemne lesklý rúž v broskyňovej či lososovej farbe. Na viečka naneste takisto jemnučkú broskyňovú a tenučkou linkou môžete zvýrazniť oči.

nikki makeup@nikki_makeup

Disco Drama

Extra dlhé, vytočené riasy doplňte svetlofialovými očnými tieňmi, no dajte si pozor na to, aby ste to s intenzitou neprehnali. Pod spodnú líniu rias naneste striebristé trblietky, ktoré dotvoria dobrodružne, no zároveň romanticky pôsobiaci look. Vlasy môžete nechať voľne padať, alebo ich stiahnite do uhladeného konského chovstu.

missjobaker@missjobaker

Classy Lady

Veľmi jednoduchá alternatíva, ktorú vyčarujete aj v tom najväčšom zhone. Vyžehlite a uhlaďte vlasy, zastrčte za uši aj posledné pramene. Na pery naneste krvavočervený rúž, či už lesklý alebo matný. Na pleť naneste pár kvapiek rozjasňovača a môžete vyraziť. Účes je ideálny na kombinovanie s výraznejšími náušnicami, a k rúžu pokojne farebne dolaďte aj outfit.

patrickta@patrickta

Retro Glam

Ak na to chcete ísť o niečo menej tradične a zároveň odvážne, inšpirujte sa lookom Lily Collins. Polovičný drdol, pár uvoľnených prameňov v tvári sú skvelým základom, doplňte ho pastelovo fialovým očným tieňom, dlhými riasami a pery nechajte takmer nahé. Zvoliť môžete iba bezfarebný lesk alebo stavte na krémový rúž v telovej farbe.

makeupvincent@makeupvincent

Femme Fatale

Klasickú predstavu femme fatale zosobníte uhladeným drdolom a bordovým rúžom v kombinácii s efektne umiestnenými umelými riasami. Tie stačí aplikovať z vonkajšej strany očného kútika, čo vytvorí skutočne dramatický efekt. Ceruzkou dotvorte hornú líniu očnej linky.

babskymakeup@babskymakeup

Foto: Instagram

1037

Súvisiace články