Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 1. február 2020

Rúže pre suché pery: Ako si vybrať?

Pokiaľ sú extrémne suché pery vzime aj vašim problémom, zrejme už len pomyslenie na aplikáciu rúžu vám ich vysušuje. Avšak aj na tento problém existuje riešenie avôbec to nie je žiadna veda.

Rúže pre suché pery: Ako si vybrať?

Pokiaľ sú extrémne suché pery v zime aj vašim problémom, zrejme už len pomyslenie na aplikáciu rúžu vám ich vysušuje. Avšak aj na tento problém existuje riešenie a vôbec to nie je žiadna veda. Zima s bledými perami bez rúžu tak môže okamžite skončiť.

 

Tak, ako pri výbere správneho balzamu na pery, aj pri rúžoch je kľúčové ich zloženie. Čím viac je rúž pigmentovaný, tým väčšiu tendenciu má vysúšať. Ako základný faktor pri výbere by ste mali zohľadniť preto aj intenzitu farby. Zabudnúť by ste samozrejme mali aj na všetky matné rúže, ktoré po pár minútach privedú suché pery na pokraj zúfalstva.

Pri suchých perách je veľmi dôležité dopriať im zvýšenú pozornosť. Investovať by ste mali do jemného pílingu, ktorý ich nepodráždi, ale zbaví ich suchých šupín a zároveň ich aj prekrví. Nočná aplikácia balzamu sa zase postará o intenzívnu výživu a tým aj pery pripraví na nasledujúci deň.

 

Najlepšie rúže pre suché pery

kiehlsKiehl's Butterstick Lip Treatment- Väčšina vyživujúcich rúžov alebo pigmentovaných balzamov má priehľadný finiš. Ak hľadáte intenzívnejší výsledok, siahnite po tom balzame, ktorý si vás získa sýtejšiu farbou a krémovou konzistenciou.     diorDior Addict Lip Glow- Ak hľadáte práve ten jemný lesk v zaujímavých odtieňoch, určite siahnite po Dior Addict Lip Glow, ktorého vyživujúce schopnosti sa dajú porovnávať s tými najlepšími balzamami.     narsNars Orgasm Afterglow- Výhodou tohto rúžu je, že ho môžete vrstviť podľa potreby. Ak chcete iba jemnú farbu, vystačíte si jednou aplikáciou, v prípade potreby však môžete nanášať pre zvýšenú intenzitu.
macMAC Love Me Lipstick- Kto by nemiloval rúže od značky MAC? Pre ľudí so suchými perami je však väčšina z nich no-go. Avšak táto kolekcia je o niečom inom a ich unikátne farby v kombinácii s výživnými schopnosťami si tak môžeme konečne vychutnať všetci.     lorealL'Oréal Paris Color Riche Ultra-Matte- Ak veľmi túžite po matnom efekte, vyskúšajte tento rúž. Jeho finiš pôsobí matne, avšak konzistencia je príjemne krémová. Pery nevysušuje a poskytuje príjemný pocit hydratácie.    patPat McGrath Labs LuxeTrance Lipstick- Tento rúž z dielne vizážistky Pat McGrath obsahuje extrakt z vodnej ľalie, ktorá je známe svojimi hydratačnými schopnosťami. Ideálny rúž na každodennú aplikáciu pre každého, koho trápia chronicky suché pery.

 

Foto: archív značiek

2029

Súvisiace články