Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 17. november 2019

Party Season je tu, ako sa nalíčiť?

Už čoskoro odštartujú všetky vianočné, firemné večierky či novoročné oslavy. Pokiaľ sa na nejakú chystáte aj vy, prispôsobte tomu aj svoje líčenie.

Party Season je tu, ako sa nalíčiť?

Už čoskoro odštartujú všetky vianočné, firemné večierky či novoročné oslavy. Pokiaľ sa na nejakú chystáte aj vy, prispôsobte tomu aj svoje líčenie. My sme pre tieto udalosti našli inšpiráciu na prehliadkových mólach.

Farby dúhy

Slávnostné, party líčenie nemusí byť vždy o flitroch a trblietkach. Skúste to po vzore prehliadky Dundas a vytvorte dúhu na tvári.

Zlato

Metalické odlesky na očiach vdýchnu celej vizáži poriadnu dávku luxusu. Pôsobia slávnostne a pritom klasicky. Prehliadka Halpern skombinovala zlaté detaily s farebným podkladom.

2

All Red

Aj s jednoliatym líčením tón v tóne dosiahnete zaujímavý efekt. Červené pery doplňte rozmazanými červenými tieňmi na viečkach a bohatými kvetmi vo vlasoch ako na prehliadke Rodarte.

4

Meď

Vymeňte čierne linky a dymové líčenie za niečo extravagantnejšie, napríklad bohaté medené tiene, precízne nanesené do grafických tvarov podľa vzoru Jean Paul Gaultier.

5

Trblietky inak

Neobmedzujte sa s trblietkami len na viečka a vyskúšajte inovatívnejšiu verziu, napríklad na perách. Pokojne choďte do strieborných pier ako modelky na prehliadke Jeremy Scott.

6

Ombré trblietky

Iný efekt dosiahnete aj kreatívnou aplikáciou trblietok na viečkach. Môžete vytvárať zaujímavé tvary či efekty ako ombré, ktoré sme zahliadli na prehliadke Tadashi Shoji.

7

Minimalisticky

Na prehliadke Dior nás zaujalo neprecízne dymové líčenie s náznakom lesku, ktoré pôsobilo ležérne a luxusne zároveň. Ideálna alternatíva ku typickému dymovému líčeniu.

8

Trblietavé slzy

Ďalší skvelý príklad, čo sa dá robiť s trblietkami predstavila značka Burberry. Aplikácia pod očami smerom na líca a spánky vytvárala éterický dojem.

9

V hlavnej úlohe pery

Skúste z klasických červených pier vytvoriť umelecké dielo. Podarí sa vám to vďaka extra vrstve hrubých trblietok, ktoré pôsobia slávnostne aj exkluzívne. Inšpiráciu sme našli na prehliadke Versace.

10

Foto: Getty

1247

Súvisiace články