Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 12. september 2019

Červená manikúra pre každý odtieň pleti

Červená manikúra je ideálnou jesennou voľbou. Je nadčasová, elegantná ahodí sa na akúkoľvek príležitosť aj do každého ročného obdobia, no na jeseň jej popularita stúpa.

Červená manikúra pre každý odtieň pleti

Červená manikúra je ideálnou jesennou voľbou. Je nadčasová, elegantná a hodí sa na akúkoľvek príležitosť aj do každého ročného obdobia, no na jeseň jej popularita stúpa. Nahrádzame ňou ružové, fuksiové či oranžové farby a ak si na ňu robíte zálusk aj vy, vyberte si ideálny odtieň červenej pre váš tón pleti.

 

Svetlá

Červená s modrými podtónmi je ideálna pre svetlú pokožku. Klasická červená tak na bledej ruke vyzerá čisto, upravene a elegantne, no pritom odvážne. Krásne však na nej vynikne j malinová či tmavšia čerešňová. Teplé odtiene červenej s koralovými či oranžovými podtónmi však môžu vytvárať efekt žltej či červenej pokožky.

 

Náš tip:

1

YSL La Laque Couture Rouge Pop Art, predáva Douglas

Jemne tmavšia

Pokožka, ktorá celoročne vyzerá akoby bola jemne opálená ocení práve odtiene koralov, oranžovej a ružovej. Krásne však na nej vyniknú aj zlatisté červené, alebo fialovo-červené farby, ktoré opticky povzbudia akoby slnkom-pobozkanú pleť.

 

Náš tip:

lancome vernis in love lak na nechty 132 17230.thumb 460x460

Lancome Vernis In Love 132, predáva FAnn

Olivová

Tento typ pleti má v sebe unikátnu kombináciu žltých a zelených podtónov, čo síce znie zvláštne, no výsledok je taký, že na takejto pokožke vynikne akákoľvek farba. Ideálna je napríklad paradajkovo červená, ale aj aktuálne trendy mandarínkovo červená.

 

Náš tip:

Screenshot 2019 09 02 at 13.00.51

Le Mini Macaron Cherry Red, predáva Marionnaud

Tmavá

Pokožka hlbšej, tmavej farby by mala staviť na červené v bordových tónoch. Pôsobia zmyselne, sofistikovane a elegantne. Ideálne sú aj fialovo-červené, a v prípade, že máte chuť na jasnejšiu farbu, zvoľte koralovú.

Náš tip:

798290

Dior Vernis Massai, predáva Douglas

1366

Súvisiace články