Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 23. august 2019

Beauty Blender a jeho tajné využitie

Pomôcka, ktorú má dnes vo svojom kozmetickom kufríku obrovské množstvo žien. Využíva sa najmä na aplikáciu tekutého make-upu, no Beauty Blender má niekoľko ďalších, tajných spôsobov využitia.

Beauty Blender a jeho tajné využitie

Pomôcka, ktorú má dnes vo svojom kozmetickom kufríku obrovské množstvo žien. Využíva sa najmä na aplikáciu tekutého make-upu, no Beauty Blender má niekoľko ďalších, tajných spôsobov využitia. Tieto sú našimi najobľúbenejšími.

 

1. Na rozjasnenie

Toto využitie Beauty Blenderu funguje na rovnakom princípe ako aplikácia klasického make-upu, s jediným rozdielom. Aplikovať budete rozjasňovač. Nalejte (alebo namočte) na okrúhlu stranu špongie a pritláčaním naneste, kde je potrebné. Táto aplikácia sa dá využiť napríklad od vrchu lícnych kostí po spánky, čo krásne rozjasní pohľad.

2. Na aplikáciu líčok

Pri aplikácii líčok štetcom je výsledok väčšinou nesymetrický, čo má na svedomí uhol, v akom držíme štetec. Pri aplikácii Beauty Blenderom sa uhol mení omnoho menej, preto dosiahnete omnoho symetrickejší výsledok.

3. Na vytvorenie dymového líčenia

Beauty Blender je super pomôcka aj pri vytváraní dymového líčenia. Okrúhlou stranou aplikujte svetlejší tieň na celé viečko, a ostrou stranou tmavšiu farbu, najmä do kútikov a popri línii rias.

4. Na ombré manikúru

Staršiu špongiu, ktorú ste už vyradili zo svojho kozmetického kufríka môžete využiť aj na vytvorenie jednoduchého ombré efektu na nechtoch. Klasickým štetcom laku na nechty naneste farbu na celý necht a namočenou špongiu v tmavšom alebo svetlejšom laku aplikujte farbu na špičky nechtov.

5. Na zakrytie šedín

Niekedy nestíhame dofarbovať korienky, a keď už začínajú vykúkať naše prirodzené vlasy prípadne šediny, zachráni nás korektor, ktorý nájdeme v drogériách, aspoň kým čakáme na termín u kaderníčky. Na uľahčenie a jeho presnejšiu aplikáciu vám poslúži práve Beauty Blender. Stačí na neho nastriekať farbu, alebo ho do nej ponorte, a pritláčajte na miesta, kde potrebujete zafarbiť.

Foto: Pinterest

1659

Súvisiace články