Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 23. júl 2019

Letné pery podľa influenceriek

Kto rozdeľuje svoj kozmetický kufrík na letné azimné produkty? Pokiaľ ste to aj vy, aké farby rúžov patria do letnej sekcie?

Letné pery podľa influenceriek

Kto rozdeľuje svoj kozmetický kufrík na letné a zimné produkty? Pokiaľ ste to aj vy, aké farby rúžov patria do letnej sekcie? My sme sa pozreli do virtuálnych kufríkov známych influenceriek, ktoré nám ponúkli pohľad na letné líčenie pier.

Jahodová

Ako si predstavuje letné líčenie pravá Francúzka? Typický červený rúž nahradí jemnejšou alternatívou, ktorá sa nachádza na polceste meste červenou a ružovou. My sme ju nazvali jahodovou. Je jemná, sofistikovaná a šťavnatá.

@sabinasocol

 

Orgovánová

Iný pohľad na líčenie však má ďalšia z Francúzok, Jeanne si zvolila zaujímavý odtieň pripomínajúci orgován. Matný efekt a jemne chladivý podtón sú ako stvorené pre vytvorenie dievčenského, nežného líčenia.

1@jeannedamas 

Pri západe slnka

Farba, ktorá vám okamžite pripomenie letný západ slnka. Nie je oranžová, ani červená. Je dostatočne jemná, aby podčiarkla mágiu momentu, no pritom nekradne všetku pozornosť. Pôsobí étericky a zmyselne.

3@louisefollain 

Čerešňová

Ak sú výrazné farby to, po čo túže vaša pleť, jednoznačne stavte na čerešňovú. Červená s prímesou fuksiovej poteší všetky milovníčky výrazných rúžov, vynikne na opálenej aj na bledej pleti. Je ideálnou voľbou v prípade, že je zvyšok líčenie úplne nude.

4@handinfire 

Odraz na hladine

Josefine má odpoveď pre všetkých, ktorí túžia po minimalizme a absencii farieb. Stačí vám na to jemný lesk bez farby, prípadne výživný balzam s leskom, a dojem svetla odrážajúceho sa na hladine mora je na svete.

5@josefinehj

Foto: Instagram

1275

Súvisiace články