Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 4. apríl 2019

Jar na perách

Pamätáte si ešte, aké beauty trendy na sezónu jar/leto 2019 nám predstavili módne domy počas minulej jesene? Ani my nie, apráve preto sme preskúmali archívy avyhľadali sme, aké farby budú zdobiť naše pery.

Jar na perách

Pamätáte si ešte, aké beauty trendy na sezónu jar/leto 2019 nám predstavili módne domy počas minulej jesene? Ani my nie, a práve preto sme preskúmali archívy a vyhľadali sme, aké farby budú zdobiť naše pery. Týchto 5 je podľa nás must-have!

Power Pink: Chanel

Nie je úplne ružová, ani červená ani oranžová. Má však v sebe to najlepšie zo všetkých týchto farieb. Žiari a je energizujúca. Dokonale zasvieti na bledej aj opálenej pokožke.

 Náš tip:

chanelChanel ROUGE ALLURE VELVET Infrarose

 

Living Coral: Rodarte

Farba roka firmy Pantone je ako stvorená na líčenie! Koralová je jarnou a letnou stálicou, ktorá si nás získava svojou nenútenou prívetivosťou a šťavou.

1

Náš tip:

charloteHot Lips Lipstick Hot Emily

 

Ruby Red: Escada

Šarmantná, elegantná a zvodná, to je klasická červená. Nezahadzujte ju ani na jar či v lete, lebo na perách nepozná sezóny. Je ohnivá a pritom zmyselná.

2

Náš tip:

macM.A.C. Cosmetics Ruby Woo

 

90’s Nude: Moschino

Ešte predtým, ako prišli na scénu prirodzené nude odtiene, v 90.rokoch sme siahali po týchto tmavých. Avšak vyzerá to tak, že 90’s sú späť aj v tomto smere.

3

Náš tip:

tomTom Ford 64 Erotique

 

High Gloss: Valentino

Prirodzenosť s trochou pozlátka. Aj tak by sme mohli popísať pery, ktoré nezdobí nič iba ultra vysoký lesk. Kombinujte ich s výrazným líčením očí pre extra drámu.

4

Náš tip:

narsNARS Triple X Clear Shine

Foto: Getty, archív firiem

1619

Súvisiace články