Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 17. január 2013

Nalíčte sa v štýle drama queen

Tie najzvodnejšie ženy sa rozhodne nevracajú domov pred polnocou. To ani náhodou.

Nalíčte sa v štýle drama queen

17.1.2013

Tie najzvodnejšie ženy sa rozhodne nevracajú domov pred polnocou. To ani náhodou. Tieto ženy sú ako nočné vtáky.

Odvážne, sofistikované. Hrajú sa s kontrastmi. V kabelkách ukrývajú matný rúž, ich svetlá pokožka v tme žiari. Výrazný červený rúž zdobil pery najmä na prehliadkach v New Yorku a Londýne. Rick Owens, Jonathan Saunders, Marc by Marc Jacobs, Zac Posen a veľa ďalších poslalo na móla modelky s tou najúčinnejšou ženskou zbraňou, ktorou je jednoznačne práve červený rúž. Pre maximálnu účinnosť ho noste s minimom ďalších líčidiel.

Drama_queen_A0_marc-by-marc-jacobs Drama_queen_A_GuerlainRouge_G_Lextrait
Perfektné spojenie lesku na pery a rúžu ponúka Rouge G L´extrait od Guerlain (obrázok vpravo).

Drama_queen_A1_marc-by-marc-jacobsMarc by Marc Jacobs Drama_queen_A3_rick-owensRick Owens Drama_queen_A2_jonathan-saundersJonathan Saunders

Mikrotrend: Priesvitná tvár
Super svetlá tvár bez akejkoľvek lícenky či bronzeru, nahé pery a oči bez akéhokoľvek zvýraznenia. To predviedli módne domy ako Calvin Klein, Chloé a Isabel Marant, zatiaľ čo u Lanvina, Versaceho a Marca Jacobsa skombinovali snehobielu pokožku s dramatickým líčením očí.

Drama_queen_priesvitna_chloeChloé Drama_queen_priesvitna_lanvinLanvin Drama_queen_priesvitna_versaceVersace

Mikrotrend: Ráno po
Rozmazaný čierny očný make-up vytvoril drsný look na prehliadkach Louisa Vuittona, Jeana Paula Gaultiera a Roksandy Ilincic, zatiaľ čo Marc Jacobs a Alexander Wang zvolili pre svoje modelky hrubé spodné linky a vytvorili look ako „ráno po".

Drama_queen_rano_po_Jean_Paul_GaultierJean Paul Gaultier Drama_queen_rano_po_marc-jacobsMarc Jacobs Drama_queen_rano_po_roksanda-illincicRoksanda Illincic

Ako na to?
Drama_queen_produkty
1. Odolný lesk na pery Bourjois Effect 3D Max 8H
2. Novinka zameraná na tmavé kruhy pod očami Even Better Eyes Dark Circle Corrector od Clinique, experta na riešenie problémov nerovnomerných tónov pleti.
3. Jedinečná novinka YSL Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres, dokonalá zbraň v hre zvádzania, prichádza v desiatich nových odtieňoch.
4. Uhrančivý pohľad v štýle kráľovnej Kleopatry dosiahnete s novou „tužkou na oči" a objemovou maskarou Queen Attitude od Bourjois.
5. Parfum La Petite Robe Noire od Guerlain sa zrodil z vône, ktorá slávila úspech už pred dvoma rokmi. Nová verzia je však ešte zvodnejšia, omnoho zmyselnejšia a pikantná, viac couture než predtým...
6. Inšpirovaná atmosférou parížskej noci vytvorila značka Lancôme maximálne ženský, sofistikovaný look, ktorého základ tvorí škála purpurových odtieňov. Kolekcia Midnight Roses uvádza nočné lákadlá vo všetkých možných purpurových podobách.

pripravila: Jana Zajasenská
foto: archív firiem, GoRunaway, Daniele Guidetti

Celý článok, ako aj ďalšie beauty trendy nájdete v magazíne Top Fashion jeseň – zima 2012/2013.



    4069

    Súvisiace články