Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Články / 19. január 2015

Poznáme víťaza hodiniek 1FaceWatch

Zatiaľ čo mnohí žijeme relatívne pohodlný život, takmer polovica sveta prežíva za menej než 2 eura denne a množstvo ľudí čelí skutočným problémom, ako je chudoba, neliečiteľné choroby, nedostatok vody... Víziou hodiniek 1FaceWatch bolo nielen vytvoriť nový pekný produkt, ale dať ľuďom možnosť podieľať sa na zmene sveta k lepšiemu.V decembri sme pre Vás pripravili súťaž o jedny takéto hodinky a šťastnou výherkyňou je: Silvia Štefančíková z Bardejova, gratulujeme!Viac o hodinkách 1FaceWatch sa dozviete na:http://1facewatch.sk/onas.htmhttp://1facewatch.sk/https://www.facebook.com/1facewatch.skcz?fref=ts

Poznáme víťaza hodiniek 1FaceWatch

Zatiaľ čo mnohí žijeme relatívne pohodlný život, takmer polovica sveta prežíva za menej než 2 eura denne a množstvo ľudí čelí skutočným problémom, ako je chudoba, neliečiteľné choroby, nedostatok vody... Víziou hodiniek 1FaceWatch bolo nielen vytvoriť nový pekný produkt, ale dať ľuďom možnosť podieľať sa na zmene sveta k lepšiemu.

V decembri sme pre Vás pripravili súťaž o jedny takéto hodinky a šťastnou výherkyňou je: Silvia Štefančíková z Bardejova, gratulujeme!

Viac o hodinkách 1FaceWatch sa dozviete na:
http://1facewatch.sk/onas.htm
http://1facewatch.sk/
https://www.facebook.com/1facewatch.skcz?fref=ts

    1508

    Súvisiace články