Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Tipy pre Vás / 1. jún 2016

TIPY PRE VÁS: Big Bang Tutti Frutti Linen v letných odtieňoch

Po čipke a denime stavajú dizajnéri švajčiarskej hodinárskej manufaktúry Hublot do centra pozornosti ďalšiu ikonickú a nadčasovú textíliu – ľan. Ľahké a zároveň pevné ľanové plátno je prírodný materiál, ktorý sa stal poznávacím znamením novej kolekcie Big Bang Tutti Frutti Linen, v ktorej funguje ako etický a udržateľný symbol elegancie.Ľan sa v Ázii pestuje a spracováva už 9 000 rokov, čím sa radí k najstarším tkaninám.

TIPY PRE VÁS: Big Bang Tutti Frutti Linen v letných odtieňoch

1.6.2016

Po čipke a denime stavajú dizajnéri švajčiarskej hodinárskej manufaktúry Hublot do centra pozornosti ďalšiu ikonickú a nadčasovú textíliu – ľan. Ľahké a zároveň pevné ľanové plátno je prírodný materiál, ktorý sa stal poznávacím znamením novej kolekcie Big Bang Tutti Frutti Linen, v ktorej funguje ako etický a udržateľný symbol elegancie.

Štyri žiarivé modely sú monochromatické. Ľanová tkanina farbená prírodnými pigmentami, je našitá na kaučukovom remienku spojenom s priehľadným kompozitom v identickej farbe. Ciferník navyše zdobia modré alebo oranžové zafíry, fialové ametysty či zelené topásy. Každý zo štyroch modelov je vyrobený v limitovanej edícii 200 kusov a 41 milimetrové púzdro ukrýva mechanický strojček s automatickým náťahom HUB4300.



Big_Bang_Tutti_Frutti_Linen_Purple

zdroj: Hublot

    10978

    Súvisiace články

    No related pages found.