Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Novinka / 7. apríl 2016

Life Challenge 2016 - hlasuj a vyhraj pobyt v Madride

KulturPark, Košice - víťaz kategórie Renovácia historických objektov, Life Challenge 2014Váš názor je pre nás dôležitý!Life Challenge 2016 – ďalší ročník medzinárodnej súťaže o najkrajšiu fasádu v Európe sa blíži do svojho finále. Výsledky sa dozvieme už 2.

Life Challenge 2016 - hlasuj a vyhraj pobyt v Madride

KulturPark, Košice - víťaz kategórie Renovácia historických objektov, Life Challenge 2014

7.4.2016

Váš názor je pre nás dôležitý!
Life Challenge 2016 – ďalší ročník medzinárodnej súťaže o najkrajšiu fasádu v Európe sa blíži do svojho finále. Výsledky sa dozvieme už 2. júna 2016 na slávnostnom galavečeri v Madride. Aj vy môžete byť pri tom! Stačí ak sa zúčastníte na verejnom hlasovaní.

Baumit_Life_ChallengePR_foto
Verejné hlasovanie
O titul sa uchádza okolo 300 projektov, ktoré sú nominované odbornou komisiou, pozostávajúcou z 12 známych architektov z celého sveta. Výsledky 6 kategórií má v rukách nezávislá odborná porota, ale aj váš názor je pre nás dôležitý!
Nominované objekty si môžete pozrieť v galérii, kde nájdete bližšie informácie a súhrnný popis objektu, ako aj použité Baumit produkty. Na ich ohodnotenie použite škálu OK – TOP – SUPER (čo zodpovedá hodnoteniu DOBRÝ - LEPŠÍ - NAJLEPŠÍ). Na výber máte dva spôsoby hlasovania – s registráciou alebo bez nej. Môžete hlasovať aj anonymne, ale tým stratíte šancu vyhrať.


Bytovy_dom_Vallecas_47_Spanielsko_celkovy_vitaz_Life_Challenge_2014

Bytový dom Vallecas 47, Španielsko - celkový víťaz Life Challenge 2014


Zaregistrujte sa a vyhrajte!
Víťaz verejného hlasovania bude pozvaný na slávnostné odovzdávanie cien Life Challenge Award počas galavečera, na ktorom sa očakáva účasť približne 400 hostí z viac ako 21 krajín, medzi nimi najlepší architekti, investori a Baumit partneri. Vyhlásenie sa bude konať v galérii Galería Cristal v paláci Palacio de Cibeles 2. júna v Madride! Výherca získa tiež letenku do Madridu a ubytovanie na 2 noci v 4-hviezdičkovom hoteli pre dve osoby. Verejné hlasovanie končí 4. mája 2016 o 12 hodine.
Hlasujte už teraz na: www.challenge66.com 

zdroj: Baumit

14633

Súvisiace články