Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. december 2017

Palmers má v Prahe novú vlajkovú predajňu

Ikonická rakúska značka Palmers slávnostne otvorila svoju novú vlajkovú predajňu v exkluzívnom nákupnom centre Palladium v Prahe. Otvorenia sa zúčastnili aj hviezdni hostia ako Conchita Wurst či DJ Mosey.

Palmers má v Prahe novú vlajkovú predajňu

Ikonická rakúska značka Palmers slávnostne otvorila svoju novú vlajkovú predajňu v exkluzívnom nákupnom centre Palladium v Prahe. Otvorenia sa zúčastnili aj hviezdni hostia ako Conchita Wurst či DJ Mosey. Predajňa Palmers v Prahe je súčasťou expanzie značky, ktorá by mala priniesť otvorenie ďalších 20 predajní v Európe.

Od 7.decembra tak môžete nakupovať elegantné kúsky z kolekcií Basic až po Art Nouveau v pražskej predajni, ktorá je doslova klenotom medzi 300 predajňami po svete. Značka takisto predstavila novú identitu- The Art of Being a Woman (Umenie byť ženou). Táto filozofia umožňuje ženám demonštrovať svoju ženskosť rôznymi spôsobmi. Značka takisto chystá digitalizáciu, ktorej výsledkom bude e-shop.

FRH 7463

FRH 7542

V kamenných predajniach sa však nič nemení a čakť vás tu bude tá najvyššia kvalita komfortu a dizajnu v spojení s jedinečným charakterom každého kúsku.

    1482

    Súvisiace články