Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. október 2017

Ako nosiť čiapky?

Postupne sa schyľuje k obdobiu, kedy sa mnohé z nás nevyhnú čiapkám, klobúkom a iným pokrývkam hlavy. Výber toho správneho kúsku sa neodráža iba od nášho štýlu a zvyšku outfitu, ale aj od účesu, ktorý zvolíme.

Ako nosiť čiapky?

Postupne sa schyľuje k obdobiu, kedy sa mnohé z nás nevyhnú čiapkám, klobúkom a iným pokrývkam hlavy. Výber toho správneho kúsku sa neodráža iba od nášho štýlu a zvyšku outfitu, ale aj od účesu, ktorý zvolíme. Ako správne skombinovať pokrývku hlavy a naše vlasy? Máme pár tipov!

Baretka + uvoľnený konský chvost
Dokonalá parížska kombinácia, ktorá spája eleganciu zosobnenú v baretke a uvoľnenosť účesu. Nechajte preto spod baretky vykúkať niekoľko strapatých prameňov.

Urban Outfitters

Čiapka + drdol
Okrem toho, že sa vyhnete elektrizujúcim vlasom, drdol sa postará o maximálne pohodlie. Ak zvolíte túto alternatívu, pokojne sa zamerajte na výraznejší make-up.

Screen Shot 2017 10 27 at 08.42.59

Topshop

Šiltovka + konský chvost
Konský chvost a šiltovka sú dokonalá športová kombinácia a navyše je aktuálne veľmi trendy. Ak vás klasický konský chvost nebaví, skúste zaexperimentovať s gumičkami.

Screen Shot 2017 10 27 at 08.43.12

Zara

Klobúk + jemné vlny
V prípade elegantnejšej alternatívy zvoľte klobúk a mäkké, sofistikované vlny. Perfektne tak orámujete celú svoju tvár, pričom vyniknú vaše oči.

4

Net-A-Porter (Maison Michel)

Baretka + nízky drdol
Ak túžite po vzhľade ako vystrihnutom zo stránok magazínov, sksúte baretku skombinovať s nízkym, pevným drdolom.

5

Mango

    3616

    Súvisiace články