Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. august 2017

Kufrík pre vaše poklady

Každá z nás ho má- je plný drobností, spomienok a cenností. Tajný kufrík s pokladmi.

Kufrík pre vaše poklady

Každá z nás ho má- je plný drobností, spomienok a cenností. Tajný kufrík s pokladmi. Jeden taký máme aj my od značky Kazeto.

Tradičná česká značka nemohla lepšie skĺbiť nadčasovosť, eleganciu a módne trendy. Vďaka unikátnym prísadám ako koža, kovové cvoky a lepenka tak vznikli cestovné kufre, klobúkové krabice, ktoré sa stali synonymom nadčasového štýlu.

Od roku 1925, kedy firma začala vyrábať prvé topánky, až po námornícke armádne kufre sa presúvame do súčasnosti, kedy sa Kazeto kufre stali ikonickým doplnkom. Dnes značka ponúka aj produkty z umelej a plastickej kože, čo si vyslúžilo obľubu nielen v Čechách a na Slovensku, ale aj po celej Európe, v Amerike či v Ázii.

1

Do koča aj do voza

Značka aj si aj napriek neustále novým trendom v móde dokázala zachovať svoju tvár, históriu a dedičstvo. Ostala síce verná svojej dobe, no dokázala si nájsť svoje miesto v záplave horúcich noviniek. Jemná nostalgia, ktorú so sebou nesie je ako svieži vánok popri avantgardných módnych výstrelkoch, no aj napriek tomu dokáže uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

Nás očarili klasické cestovateľské kufre, ktoré dýchajú sentimentom. Čisté, klasické línie vytvárajú ikonický produkt, ktorý sa stane vašim obľúbeným partnerom na cestách, či už sa vyberiete na víkendový citybreak alebo do exotiky. Vďaka širokej farebnej škále a rôznorodým kombináciám si každý príde na svoje.

3

Oblé línie klobúkových kufrov ste mohli zahliadnuť aj počas našej boho Top Fashion party, kde naplno zažiarili. Na to, aby vás očarili ani nemusíte byť milovníčka klobúkov.

4

A čo je najlepšie na produktoch Kazeto? Nie sú len módnym doplnkom k vášmu outfitu, ale aj dokonalým spestrením domácností.

2

Okrem kufrov značka ponúka aj interiérové doplnky- krabice a boxy, ktoré vás potešia nielen z praktického hľadiska. Poslúžia totiž ako štýlový úložný priestor, ale aj dekoratívny prvok.

    3904

    Súvisiace články