Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. máj 2017

Čas na lásku

Nie zbytočne dostal máj prívlastok lásky čas. Počasie je každým dňom krajšie, kvety a stromy prekvitajú a aj naša nálada sa po zime obracia k lepšiemu.

Čas na lásku

Nie zbytočne dostal máj prívlastok lásky čas. Počasie je každým dňom krajšie, kvety a stromy prekvitajú a aj naša nálada sa po zime obracia k lepšiemu. Slnkom zaliate dni sú ako stvorené na lásku. Dokonalý odkaz tohto obdobia v sebe nesie aj kolekcia značky Chopard, Happy Hearts.

 

 

Chopard Happy Diamonds rozšírila svoju rodinu o veselá, farebnú líniu Happy Hearts, ktorá je ako stvorená do jarných dní, prvých slnečných lúčov a príjemných večerov. Kolekcia je sebavedomá, no pritom hravá. Jej detaily vás doslova chytia za srdce. Dominantným prvkom tejto rodiny je pohyblivý diamant a srdce, ktoré sa postarajú o ohromujúci výsledok.

Happy Hearts bangle bracelets 2

Kúsky z tejto kolekcie hýria farbami a tvarmi ukrytými do 18-karátového bieleho alebo ružového zlata. Jednotlivé modely sú ľahko kombinovateľné, preto sa s nimi budete môcť do sýtosti vyblázniť v duchu aktuálneho trendu- vrstvenia. Všetko však záleží len na vás a vašej kreativite či nálade. Klasická perleť bude vašim spoločníkom v práci či pri rannej káve, zatiaľ čo výrazná tyrkysová vás bude sprevádzať pri letnom drinku. Červený rekonštituovaný koral a čierny ónyx vás vezmú do tajomnej noci a neodmysliteľná súčasť Happy Hearts, pohyblivý diamant, sa postará o nevyčerpateľnú unikátnosť. Niet divu, že ich čaru podľahla aj samotná módna ikona, Rihanna.

Či už ste bohémka milujúca výrazné farby, alebo radšej stavíte na eleganciu a klasiku, v kolekcii Chopard Happy Hearts si jednoducho nájde každá z nás niečo pre seba. Okrem masívnych prsteňov vás očaria jemné náhrdelníky či náramky. A nezabudnite vrstviť!

Viac z kolekcie Chopard Happy Hearts nájdete na www.sheron.sk

Foto: Chopard/Sheron

    1697

    Súvisiace články