Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. apríl 2017

Kolekcia Givenchy pre deti

Značka Givenchy oznámila príchod kolekcie pre deti už v roku 2016, no až teraz sa na verejnosť dostali prvé fotky detskej kolekcie na sezónu jeseň/zima 17/18. Kolekcia bude pozostávať zo 130 kúskov pre dievčatá aj chlapcov a do predaja by sa mala dostať v júli tohto roku.

Kolekcia Givenchy pre deti

Značka Givenchy oznámila príchod kolekcie pre deti už v roku 2016, no až teraz sa na verejnosť dostali prvé fotky detskej kolekcie na sezónu jeseň/zima 17/18.

 

Kolekcia bude pozostávať zo 130 kúskov pre dievčatá aj chlapcov a do predaja by sa mala dostať v júli tohto roku. Pozostávať bude z najpopulárnejších modelov z dospeláckej módy, ktoré boli prispôsobené na detskú konfekciu. Nájdu sa medzi nimi modely inšpirované streetstylom, ale aj couture líniou. Tešiť sa tak môžeme na džínsové bundy, mobery, ale aj plisované sukne či saká.

Givenchy 500x248

CEO značky Givenchy, Philippe Fortunato, povedal pre stránku BoF, že detská kolekcia bola prirodzeným vyvrcholením neustále stúpajúceho dopytu zo strany zákazníkov: "Od známych tvárí, hercov či spevákov sme dostávali nespočetné množstvo zákazok na vytvorenie detských modelov. Nikdy to však nebolo iba o začkovaní nášho oblečenia. Je to o konkrétnej vízii, ktorá sa pretaví aj do detskej módy," dodáva Fortunato.

Detská línia sa tak stane permanentnou súčasťou módneho domu Givenchy, ktorý bude obmieňať kolekciu 2x ročne. V predaji bude v 150 pobočkách značky.

1

    1679

    Súvisiace články