Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. apríl 2017

Jarné trendy v ženskej šperkovnici

Hoci jarné počasie bolo v posledných dňoch náladové, vysoké teploty sa nám striedali s nízkymi a nízke s ešte nižšími, no veľa z nás sa už stihlo naladiť na odchod zimy nakúpením jarných kúskov do svojho šatníka. S príchodom teplejších a dlhších dní sa väčšinou spája výmena oblečenia, no my sa dnes zameriame na doplnky, a to konkrétne šperky.

Jarné trendy v ženskej šperkovnici

Hoci jarné počasie bolo v posledných dňoch náladové, vysoké teploty sa nám striedali s nízkymi a nízke s ešte nižšími, no veľa z nás sa už stihlo naladiť na odchod zimy nakúpením jarných kúskov do svojho šatníka. S príchodom teplejších a dlhších dní sa väčšinou spája výmena oblečenia, no my sa dnes zameriame na doplnky, a to konkrétne šperky. Aké sú tohtoročné jarné trendy? Poďte sa s nimi zoznámiť.

Neobyčajné náušnice

Hovorí sa, že „menej je niekedy viac“, no túto jar to bude trošku inak. Nebojte sa zaexperimentovať a skúste siahnuť po nápadnejších kúskoch. Napichovacie náušnice sú síce klasikou, no tentokrát sa oplatí vystúpiť z davu a vybrať si niečo nezvyčajné. Veľkým hitom sú náušnice v štýle 2 v 1, ktoré vás skrášlia hneď dvojakým spôsobom. Siahnite po kameňoch vo farbách jari: ružovej, slabozelenej či nebíčkovo modrej, ktoré vám dodajú svieži nádych. Ak vás tento typ náušníc neoslovil, môžete zainvestovať do takzvaných crawler náušníc, ktoré nevisia z ucha dolu ako to býva zvykom, ale obtáčajú sa okolo ušnice. Či už na bežné nosenie, v práci alebo na večierku strhnú na vás pozornosť. V prípade typu kovu dávajte pozor, aby ste nekombinovali náušnice zo zlata so striebornými detailmi na vašom oblečení, pôsobilo by to rušivým dojmom.

Eppi obrazek3

Vrstvenie

Jar 2017 sa taktiež nesie v znamení výrazných náhrdelníkov. Tie však môžete kľudne vrstviť, počtu a fantázii sa medze nekladú. Kombinovať sa dajú rôzne dĺžky náhrdelníkov, siahnuť môžete napríklad po jednej kratšej retiazke a k nej pridajte niekoľko dlhších a hrubších. Ak máte skôr záľubu vo farebných drahých kameňoch, tak skúste na svojom krku vykúzliť farebnú dúhu. V tom prípade vám stačí jednoduchý outfit v neutrálnej bielej farbe a farebné kamene sa už postarajú o vaše oživenie. Kombinujte aj klasiku s modernými kúskami, bezpochyby vyniknete v perlovom náhrdelníku doplnenom niekoľkými zlatými retiazkami. Okolie bude z vašej nebojácnosti očarené.

Eppi obrazek2

Geometrické tvary

Šperky geometrických tvarov sú túto jar veľkým trendom. Ich jednoduchý dizajn, ktorý dopĺňajú ostré hrany trojuholníkov, štvorcov či obdĺžnikov, osloví predovšetkým milovníčky čistých línií. Tieto nadčasové kúsky v sebe skrývajú istú dávku futurizmu, a preto nie sú vhodné pre každého. Ak ste však geometrickému dizajnu naklonená, mohli by vás zaujať napríklad prstene zo zlata v tvare pripomínajúcom hviezdy, ktoré vám prinesú mnoho komplimentov od vášho okolia. Taktiež si vo vašej šperkovnici môžu nájsť miesto aj náušničky v tvare trojuholníka, ktoré vyzdvihnú outfit každej modernej ženy, ktorá pozná najnovšie trendy.

    1340

    Súvisiace články